23 November 2012

Morninggggggg!!! Friday!! here i come!





Assalammualaikum.. tadaaaa... Salam Jumaat buat semuanyaa.. gambar diatas sebagai pembuka hari buat teman.. Teman akan tersenyum selalu klu tengok gambar ni.. coz, gambar ni gambar yg istimewa buat teman n hubby teman yg tersayang.. dan.. nk bg tahu ni.. hari ni dgn rasminya terhasil lah blog teman yg x seberapa ni.. he2.. teman baru mula belajar sikit2 cara nk buat blog ni.. teringin nak buat blog bila tengok kwn2 semua asyik ber blog2 ni.. tp memandangkan cara nk buat blog ni agak kepayahan.. maka hangat2 tahi ayam j lah masa mula2 2.. pastu ntah kenapa tiba2 rasa nk buat blog balik.. 

heh3.. tgh semangat berkobar2 ni.. nak pulak line internet clear giler right now, teman pun mengambil kesempatan ini dgn memulakan operasi buat blog.. x kisah lea rupa mana jadinya.. yg penting teman ada sifu yg leh touch up kan mana yg kurang.. heh3.. tima kasih yea.. cik mimi kita, yg bg sokongan sapai terhasilnya blog ni.. klu x.. smlm (22/11/2012) teman udah giveup.. tp d sebabkan cik mimi bg semangat.. akhirnya jd jugak lea blog yg x seberapa ni.. hu3.. x lawa lg.. nti cik mimi tlg makeup kan blog teman ni yea.. heee... kasi comel mcm mimi tau.. (comey mcm mimi n blog mimi.. =P ) tQ!!!.. heh3... sapai sini aja buat permulaan.. moga blog ni nti akan byk lea entri teman masuk kan mcm kwn2 lain punya blog.. (hu3.. belum pepe teman udah berangan beso yew!) ok.. next time kita sambung lg yea.. heee...
To be continue...