Nuff

06 Mac 2013

WORDLESS WEDNESDAY -->WORD VERIFICATION--> I HATE THIS!! BAGI 3 SEBAB!


Cara nak disable kan Word Verification ni sila ikut arahan dibawah yea..

gi kat setting > Post and Comments  > Show Word Verification > klik NO

Nota : kalau mengkome buang menatang ni, insyaAllah rajin jea orang datang nak ngomen 
kat entri mengkome tauu.. hihihi

Related Posts

49 ulasan:

  1. huhuhu..dulu masa mula2 berblogging, mmg saya ada wat cmni. tapi dah remove dah. sbbnya:
    1. menyusahkan
    2. kdg2 apa yg kita taip x sama dgn yg diberi
    3. yg penting kita bukan robot. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. saya punya pun masa mula2 dulu ada buat gak Verification Code ni.. tp pastu dh disable kan (klik No).. kita sendiri pun x suka taip menda ni.. apatah lg pengunjung2 blog kita kan.. heee.. tp yg baru2 2 dimaafkan.. sebab diorang baru nak mula.. (sama mcm teman gak.. newby.. =) )

      Padam
  2. 1. mata rabun
    2. dilahirkan sempurna manusia
    3. menyusahkan

    BalasPadam
    Balasan
    1. heh3.. kalau yg x rabun pun bila hadap menda ni hari2 leh jd rabun gak kan.. hih3.. blur mata bila nk tenung menda ni.. klu salah taip xleh send komen.. huk3.. pingsann..

      Padam
  3. haha...uni xsure uni wat ke x..kdg2 wat tp xprasan..pdhal uni pun kureng suka gak bnda ni..tp kalo blog sapa2 ada,,uni layan je la..nak wat cmne..sob2..

    npe kureng suka?
    1. lambat
    2. dia ni nak aku komen ke x..uhukkk
    3. uni slalu silap!haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. heh3.. betui2.. sama lea kita.. asik silap jea taip.. mata dh blur nk tgk code.. hih3.. tp d sebabkan kita nk balas kunjungan or nk bkenalan jugak dgn blogger lain, tpaksa lea juga taipp.. (kadang teman malas, teman tinggal kan aje.. hik3)

      Padam
  4. 1. mata aku terlebih nampak
    2. bajet blog retis
    3. potong mood nk komen

    BalasPadam
  5. Benci mende ni....

    1)Menyusahkan
    2)Melambatkan
    3)Meluat kalau salah type...

    Jawapan dia???
    Nampak pangkah terus tekan... =P

    BalasPadam
  6. Ha3.. suka jawapan AJ.. ini perkara yg dialami teman setiap hari.. tp nk tambah follower punya pasal n nak berblogwalking, tpaksa lea jugak harung semua ni.. arghhh.. mata dh kerorrr.. kelabu asap jd nyee.. kui3

    BalasPadam
  7. teman sabor je...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  8. Munirah-->bagus.. untung klu penyabar.. tp teman xleh.. sebab mata mmg kelabu asap nk baca code n tulisan 2.. hih3.. tp mgkin ada yg xtau kot yg diorg punya entri ada verification code kalau nak komen kot.. maybe lea..

    BalasPadam
  9. hellooo...salam kenal..;)

    tq coz follow...done follow balik..;)))

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal..
      tqcoz follow balik.. heee.. =)

      Padam
  10. possibility slh masuk word, benci, tak suke tp sabor jelaa.. huhu ~ maybe dia taktahu krn suatu ms dulu sy prnah jgk xperasan akan hal ini hikhik :P

    BalasPadam
  11. Mar Haini-->2 lea.. mungkin diorg x tahu kot.. hemm.. sama lea dengan teman.. 2x5 jugak.. hi3.. agaknya org yg komen teman pun myampah nk komen teman pasal benda ni.. hih3..

    BalasPadam
  12. bagi sape2 yg lum tau cne nk disable kan word verification mcm kat dlm gambo atas ni, mungkin ini dapat membantu..

    gi setting-->Post n Comment-->Show word Verification? klik je NO .. pastu jangan lupaklik save setting yg kat ats butang kaler oren belah kanan 2.. heee..

    pasni gerenti ramai yg nk dtg komen.. percayalah! =)

    BalasPadam
  13. 1. MALAS
    2. SAYA RABUN..BERTAMBAH RABUN NANTI
    3. MELAMBATKAN DAN MENYUSAHKAN

    BalasPadam
    Balasan
    1. kepala pening kalau ada 1o blog guna menda ni.. heee.. opsss..

      Padam
  14. 1.Peace (Cool)
    2.Smart
    3.Penat

    BalasPadam
  15. uik.. lain dari yang lain pendapatnya.. he2..

    BalasPadam
  16. paling tak suka bnda ni bila dah excited nak publish komen. sebab :
    1. menyusahkan
    2. merumitkan keadaan sebab kita bukan robot untuk kepastian
    3. apa faedahnya kalau kita pakai bnda ni???
    4. tak beri keuntungan pun pada blog kalau bnda ni wajud
    5. membuatkan kita malas nak komen pada entry2 lain.

    BalasPadam
  17. wahhhh.. mintak 3 5 mimi bagi... tp semua yg mimi sebutkan 2 memang betul punn.. harap2 sape2 yg pakai menda ni tolong disable kan.. klu korang nk blogger lain bw n komen kat entri korang jgn buat menda ni yea.. ok.. heee.. tq mimi komen sini.. =)

    BalasPadam
  18. woooo.... seriously I HATE THIS
    1. Lambat
    2. Kita semesti bukan robot
    3. Menyusahkan
    Rasanya tak yah lah wat menda alah tu... Cukup dengan approval... Bleh check kat situ komen tu ok ke tak sebelum publish...

    BalasPadam
  19. 1. menyusahkan
    2. lambat. kadang2 kena buat 2 kali sbb tak letak spacebar
    3. ulang balik no 1.
    kekeke

    BalasPadam
  20. menyusahkan,melambatkan,menyemakkan mata..

    BalasPadam
  21. hye...
    dtg bls kunjungan + follow sini jgx

    plg x cke benda nie sbab
    - menyusahkan dan lambat
    - kdg2 bile kite taip betul, tetap suruh masukkan word baru lg
    - mood nx komen terus hilang, x jadi nx komen...
    say gud bye je la ^^

    BalasPadam
  22. 1.kdg2 word dia tak nampak
    2.lambat nk BW
    3.kecik ati sbb dia syak kita ni robot..hihihi

    BalasPadam
  23. 1. benci ! hilang mood nk komen . =.=
    2. word dia dh la xjelas .
    3. dia pikir robot pandai blogging ke ? -..-

    BalasPadam
  24. Assalamualaikum..kunjungan balas n follow. hee..n3 kita lebih kurang ja kan..so xnak komen la..=)

    BalasPadam
  25. 3 SEBAB?

    1.MENYUSAHKAN
    2.MENYUSAHKAN
    3.MENYUSAHKAN

    BOLEH GITU..HAHAHA..SEBAB MMG MENYUSAHKAN PUN

    BalasPadam
  26. mmg xsuka benda ni kdg2 nk komen xjadi komen sbb
    1)menyusahkan
    2)cerewet
    3)buang masa...:)

    BalasPadam
  27. Saya pun tak suka sbb buang masa, leceh n menyusahkan. Klw ada camni sekali je la saya komen pastu tak dah. Done follow u ye.

    BalasPadam
  28. 1. malas
    2. malas
    3. malas

    hahahahhahaha xD

    BalasPadam
  29. oh meng.. mencik mende nih.. b'coz
    1-ada ke robot main blog??~
    2-potong mood nak komen
    3-melambatkan keja..

    BalasPadam
  30. ada 3 sebab:hihi
    1. Malas nak tengok code
    2. menghilangkan mood nak komen::**kadang2 terus cancel..hihi
    3.Buang masa dok tgk code ..hihi..

    BalasPadam
  31. terpaksa jugalah ngadap kalau nak komen kat blog tu juga.... huhuhu

    1. tak pandai teka
    2. moody
    3. kalau salah je, terus tak jadi komen langsung

    BalasPadam
  32. 1.menyusahkan
    2.tak suka nak taip2 nie blek
    3.hlang mood..

    hehe

    BalasPadam
  33. dulu memang tak suka.. sometime boleh aje terima...

    benci kalau
    1. salah banyak kali
    2. kurang jelas
    3. tetiba error

    BalasPadam
  34. salam...Semua xsuka trmasuk lah sye...Allergic sungguh kalo jumpa benda ni..
    1)selalu salah
    2)next try teka pun salah
    3)menyampah, tekan pangkah.
    hee

    BalasPadam
  35. hahaha..saya setuju dengan semua komen di atas..
    1. Lambat
    2. belit-belit
    3. menyampah ler, tapi sebab dah komen, dah tulis panjang2, sabor je lah/

    tapi ada sesetengah blogger tak tahu kewujudan benda ni kan..Lagi2 newbie. Jadi kita kenalah beritahu secara lembut2..hehe.

    BalasPadam
  36. 1. nyusahkan
    2. kdang2 kite dh type, tp die kate kite salah lak..
    3. pastue loading lmbat lak word yg br tue.. adeh.. "-_-

    salam awk..
    dh follow awk blk..
    thanks a lot ye.. :3

    BalasPadam
  37. sama la akak pun x suke.. susah nak komen lagi2 kalau akak guna hp nak blogwalking.. spoil betul ... kiut le blog ni ..

    BalasPadam
  38. done follow ya...terima kasih follow me back..boleh tak!

    BalasPadam
  39. saya pn x ska.. kta manusia la bkn robot.. ish!

    BalasPadam
  40. Salam. Singgah sini. Silalah join GA sy ya. http://rafydahouse.blogspot.com/2014/01/beauti-giveaway-1-by-rafydahouse.html

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2