Nuff

09 April 2013

CARA TEMAN BER BELOG..

SAPE KOMEN SINI ----> 
TEMAN AKAN KOMEN ENTRI DIA BALIK (KALAU BUKAN HARI YG SAMA, HARI KEESOKANNYA atau 
WALAU LEWAT CAMNE PUN, TEMAN AKAN 
SINGGAHBALAS N KOMEN)

SAPE SINGGAH SINI ---->
TEMAN AKAN SINGGAH BLOG DIA BALIK (KLU SEMPAT TEMAN KOMEN SEKALI)

SAPE KLIK/ISI TABUNG NUFFNANG TEMAN ----> 
TEMAN AKAN KLIK BALIK TABUNG KORANG (IKHLAS) TAPI KORANG PUN HARUSLAH JUJUR YEA.. JGN X KLIK CKP DH KLIK.. TEMAN X NMPK.. TAPI ALLAH NAMPAK.. TOI TAKKK.. HARUSLAH JUJUR DLM IDOP.. OKEH!

SAPE LIKE FANPAGE TEMAN (TENGKUBUTANG) ----->
TEMAN AKAN LIKE FANPAGE KORANG LIK.. (ACTUALLY KLU TEMAN SINGGAH BLOG MANA2 PUN IF NAMPAK BUTANG KLIK LIKE OR FOLLOW TWITTER 
TEMAN AKAN KLIK TERUS... )

Related Posts

40 ulasan:

  1. he2.. okeh.. teman free skrg.. nak bw kesana lak..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. he3.. haruslah.. hepi BW selalu.. heee.. =) jap lgi temn bw sana lak yea.. =)

      Padam
  3. bagus la cara tenku ni. mmg blogger yg patut dipuji. saya kdg2 mmg x sempat nak balas jejak (in case of emergency leave or mc). huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. heh3. teman pun harap dpt lea buat mcm apa yg teman tulis kat atas ni.. sebab kadang2 ada juga bz sapai xleh nk on9.. cuma apa yg pasti komen2 tetap akan dibalas wlu dh lewat sekali pun.. heee.. jap lg teman bw sana lak yea.. =)

      Padam
  4. sama lah. FD pun macam tu juga. tapi kadang2 tu terlupa nak bw balik sebab banyak benda kena buat. huhu
    FD dah like page awak :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hee.. tQ FD coz sudi singgah n komen sini.. =)

      jap lg teman bw sana yea.. tQ LIKE page teman.. teman rasa dh LIKE page FD tp jap lg teman check balik ye.. hee.. salam kenal.. =)

      Padam
  5. Wah! rajin betul tengku ye...teruskan usaha anda k (^_^). Jom kita saling support menyupport! haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeayy! betuii! jom saling support menyupport ha2.. (ayat baru ke menyupport? hik3.. thanx singgah sini.. jap lg teman bw sana yea.. =)

      Padam
  6. Selamat berblogwalking ye... =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat ber bw AJ.. hee.. xdpt sembang sini kita sembang kat FB yeaaa.. hik3.. jap lg teman bw blog AJ yea.. thanx sudi singgah n komen sini..=)

      Padam
  7. oh ghope ghitu ye teman berblog,hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. terimakaseh singgah n komen sini yea Faetynn.. jap lg teman bw sana lik yea..

      Padam
  8. Datang membalas komen... bukan sekadar ber blogging, yang penting nilai persahabatan yang terbina....

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup.. betull.. nilai persahabatan.. selama berblog ni (walau baru berapa bulan jea) teman udah dpt kawan baru.. x sombong lak 2.. he2..

      Padam
  9. Balasan
    1. yea.. mcm 2 cara teman ber blog.. heee.. thanx singgah sini.. jap lg teman bw lik yea..

      Padam
  10. Teman sudah buat apa yang diatas..harap ini dapat berterusan yea..thanz

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaAllah.. sama2 lea kita kekalkan cara ni sapai ake akhir blogging (kot dh tua nti x larat nk bw balik ne tau.. hihihi) jap eh.. nk bw sana skrg..

      Padam
  11. Kome betoi bagus berblog.. teman ni pun jarang nak pi BW.. patutla blog teman suram jaa.. Anyway, all de best utk kome.. (ntah betoi ka tak bahasa teman niii..)

    BalasPadam
    Balasan
    1. heeeeeeeeeeeeee.. teman buat mana termampu je.. klu dh bz xleh nk kata apa gak.. lbt lea berkunjungbalas.. heee.. okeh.. jap lg teman bw sana lak yea..

      Padam
  12. nadia pon sama, biasa nadia akan dahulukan orang yang komen blog nadia.
    nadia wajib komen blog dia balik. hehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagus.. betui2.. bila diorang rajin kunjung blog kita siap komen lg, kita pun pandai2 lah balas balik kan.. heee..

      Padam
  13. insyaAllah akan balas balik komen yang ditinggal jejak tue. tp klu tak tinggal jejak takleh la nak nolong huuuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a.. mmg ada kes mcm 2 gak.. link x sah.. klik2 x dpt.. selalunya dkat chatbox lea kan.. jap lg teman bw sana yea..

      Padam
  14. :) blogwalking... jemput singgah & follow my blog..

    BalasPadam
    Balasan
    1. okehh.. jap lg teman bw n follow sana yea.. =)

      Padam
  15. iklan nuffnag kat atas tak kuar plak so teman klik belah tepi ya...#eh

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. orraitt.. tengs! jap lg teman bw n klik nuffnang awk yea..

      Padam
  16. singgah balas kunjungan kat sini pula...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. terimas.. jap lg teman terbang kesana.. =)

      Padam
  17. saya pun selalu buat camtu jugak :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. baguslah camtu.. hee.. baru org sayang kan.. =) wink2 .. jap lg teman bw sana yea..

      Padam
  18. done..sempoi je..staill.datang2 la singgah yea..tegur kalo ada yang kurang..baru belajar la katakan..

    BalasPadam
  19. he2.. insyaAllah.. sama lea teman.. klu ada x kena pada entri atau apa saja tentang blog teman ni, silalah tegur yea.. jap lg teman bw sana yea.. thanx sudi singgah n komen sini.. =)

    BalasPadam
  20. Ok done...got to have my lunch now...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2