Nuff

02 Mei 2013

AMOI & ZORASCARF ---> BUTIK AMOI YANG AKAN DIRASMIKAN NANTI..

Haiii.. Salam Khamis buat semua.. teman lewat sikit ber blog hari ni.. coz.. sebok membelek gambo2 cantik seorang awek ni yg sejak dulu lagi teman suka jea terjah FB dia diam2 (silent reader lea kunun2).. heeee.. terjah tapi jarang komen.. sebab dulu teman ingatkan dia sombong n x mau layan kalau orang yang x kenal mcm teman ni komen dia.. mana lea tau kan.. org cantik ni kan selektif sikit memilih kawan.. 

Tapi rupa2nya pandangan teman meleset.. awek cantek ni idak lea sombong seperti yg teman fikirkan.. orangnya ramah.. dan disenangi ramai.. apa yang teman tulis ni berdasarkan komen2 rakan2 atau customer dia yang rajin terjah FB dia.. teman pun dah sembang dengan dia tadi.. ramah dan tak sombong.. he2.. sorry yea Amoi ter' banyak tanya lak tadi.. tapi yg sebenarnya motip nya inilah dia.. heee.. hope Amoi x kisah teman buat entri tentang Amoi lak kali ni yea.. jom support Amoi agar lebih success.. apa dia? korang nak add amoi? alamak.. memang friendlist dia ramai giler.. skrg dh penuh pun.. sape nak add x bole, tp nak follow bole je..

PICIT GAMBO NI KALAU NAK FOLLOW FB AMOI 

PICIT GAMBO NI KALAU NAK LIKE FANPAGE AMOI.. 


 PICIT BANNER ATAS NI KALAU NAK FOLLOW 
                                             BLOG AMOI 

PICIT SINI DAN LIKE FANPAGE ZORASCARF


Nak tau sape dia? heee.. bagi yg dh kenal tu xpelea.. tapi yg belum kena kenal lg.. meh lea kenal2 dengan Amoi Heaxa ni atau nama sabenarnya Salffa Diyana (opss.. klu tsilap.. mohon ampun).. Alkisahnya amoi ni macam kita2 yg lain gak.. ada FB n selalu hupdate status.. tapi kelebihan amoi ialah dia bijak mencari income melalui ber FB.. Amoi start jual Tudung, Shawl, kemudian blouse, kemudian skirt.. pastu produk2 kecantikan seperti vit C dan macam2 lagi lah.. 


dan seperti yg teman kata ramai giler customer dia.. memang rancak jualan Amoi teman tengok.. syukur Alahmadulillah.. tumpang gembira untuk anak melayu.. heee.. dan beberapa tahun pastu Amoi pun menamatkan zaman bujang dia.. nk nengok gambo kawen Amoi? cunnn wehh.. heee.. orang cantik pakai apa pun cantikkk.. kannn.. berseri2.. jea dia.. even skrg tgh preggy pun masih maintain lawoo.. x caya? leh scroll gambo sampai bawah.. 


NI GAMBO AMOI MASA NIKAH.. CANTIK KANN..

SUKA GAMBO NI...

OLOLOH.. SWEET JEA DEME NI...

BAJU LAWO.. GAMBO LAWO.. PENGANTIN PUN LAWO..


heee.. siyes.. teman sukaaa sgt tgk muka dia.. huh.. kalau pompuan pun kata dia cunn.. org laki apatah lagi kann.. hah!! belum sebut nama lagi.. klu dh sebut nama, laju jea blogger lelaki klik cari FB awek ni kan.. hihihi.. Opsss.. she's taken already.. dah kawen pun hujung tahun lepas (2012) heee.. melepas... 


Okeh lah.. teman sebenarnya nak share tentang berita terbaru Amoi Heaxa yg kini berbadan dua (5 bulan usia kandungannya sekarang klu x silap).. tapi yg paling teman nak citer adalah rasa kagum teman terhadap Amoi yg berjaya dalam bisnes online nya.. dalam masa terdekat ni Amoi akan membuka Butiknya..

Nama butiknya kalau tak silap.. Amoi & Zoracraft / 
Heaxabell & Zorascarf Boutique ♥♥♥ Jemputlahhh datang di No 11-1 Jalan Putra 2 Taman Putra Kajang 43000 Kajang Selangor. Signboard belum siap n naik lg. tp klu nak datang kedainya bersebelahan dgn makeup kereta. Dan dibelakang bangunan restoran haji tapah


 - ANTARA YANG TERBARU -
SILA SCROLL 
   
Candy Dwi Color Lycra (Princess Cutting)

Candy Dwi Color Lycra (Princess Cutting)
  
Candy Dwi Color Lycra (Princess Cutting)

Candy Dwi Color Lycra (Princess Cutting)

Maxi Sleeveless Lycra Aztec ( Princess Cutting ) 


                             
Maxi Sleeveless Lycra Aztec ( Princess Cutting ) 

Maxi Sleeveless Lycra Aztec ( Princess Cutting ) 

Maxi Sleeveless Lycra Aztec ( Princess Cutting ) 

YANG KAT BAWAH NI SEMUA GAMBO AMOI 
MAMA TO BE... HEEE.. SWEET KAN...

X NAMPAK PUN BAM BAM KAN..

HEEE.. TEMAN REQUEST VIDEO GWIYOMI, X MAU DIA BUAT.. HIHIHI.. KLU BUAT MESTI CUMEY KANNN.. SWEET JEA... =)

APA YANG TEMAN PERHATIKAN.. AMOI SUKAKAN LOSYEN MUSTAJAB.. TEMAN BERKENAN PLAK TENGOK LOSYEN KALER PINK NI.. HEEE..

TENGOK.. MASA NI DH NAMPAK PERUT MAMA.. TAPI STILL GOJES KAN..

INI GAMBO D LATEST RASANYA.. CUMEY KAN BABY TU.. AMOI PUN.. =)

Wahh.. kena melanja makan ni.. dah berbakul2 puji nih.. ha3.. guray jea.. teman buat entri ni ikhlas yea AMoi.. x mintak apa2 pun.. just saja suka2 support bisnes orang melayu kita.. hope Amoi success dalam apa jua yg amoi ceburi.. baby nak kua nanti lagi melimpah ruah rezeki datang.. Aminn.. 










Related Posts

12 ulasan:

  1. wah...macam menarik jer ni..sediakan duit banyak2 dalam poket...

    *kadang2 orang cantik ni lagi berbudi bahasa dari orang biasa2... betul tak? dah jumpa macam2 dan ramai dah manusia... so ini pemerhatian dari dalam ramai2 yang farah jumpa tu la...

    BalasPadam
  2. he2.. tgh ngumpoi duit lea ni farah.. kalau dekat teman terbang jea ke Butik 2 terus.. pasti lagi rambang mata.. terus x beli.. sebab banyak sgt pilihann.. ha3.. fenin...

    yup.. setuju dgn Farah.. so, xleh nk judge org melalui luaran dia, kena kenali dia dulu baru kita tahu camne dia yg sebenar.. btui x.. heee.. jap yea farah, jap lg teman bw sana lak.. =)

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. heee.. awat lak.. komen jea apa2.. heee..

      Padam
  4. Balasan
    1. yupp.. baju2 nya mmg lawa2.. tapi teman je rasa mcm x sesuai sebab rendah.. klu yg tinggi 164 mcm tu boleh lea kot.. yg bawah dari tu pun bole tp kena pakai wedges.. baru lawo n nmpk tgi.. heee..

      Padam
  5. Baguslah. Kite mesti sokong bisnes melayu sbb siapa nak sokong melayu klu bkn melayu sndiri. ye dak ? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. betui3.. suka anak melayu berjaya.. bangga lebih2 lagi yg muda2 mcm amoi ni kan..respect!

      Padam
  6. sebelum ni rajin juga ke blog beliau, tapi sejak dah busy melampau ni, banyak blog kawan2 yang saya tak dapat nak terjah selalu.. sedih je rasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. faham.. boni kan fofular skrg.. tp respect, boni x sombong.. =)

      Padam
  7. suka tgok amoi nie pakai apa pun cantik...utglah jadi org cantik kan..;)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2