Nuff

03 Mei 2013

KALAU HAIWAN ADA FACEBOOK???



hahahaha.. petang2 ni terasa nak share entri pasal ni pelak.. hihihi.. buat cuci mata petang2 ni kan.. bagi ilang stress untuk mererka2 yang x sabo nak balik koje.. hee.. tau lea ramai nak balik kg petang ni.. sabo jelea tunggu jam 5.00 yewww.. heee.. sambil2 tu apa kata jom relax2 dan hilangkan stress dgn membaca entri teman ni.. lawok.. heee.. selama ni kita jer ber FACEBOOK kan.. haaa.. Cer korang bayangkan kalau binatang puun ada FACEBOOK,
agak-agak  apa status depa? jom kita baca sampai abes.. =)

 NYAMUK AEDES :
Baru habis ronda rumah Ajib..  kenyang beb,
Alhamdulillah.. Murah rezeki malam ni..

CICAK :
isteriku tersepit pintu..
Menduda lagi  kali ke 24..

 KUCING BETINA:
“Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya.
I  bingung nak jawab apa.
I sendiri lupa  bapaknya siapa.”
 AYAM :
Boh, kalu esok kawe tak update status,
maknonyo kawe keno goreng doh..
I luv u all.. Jangan lupo wat kenduri arwah untuk
kawe deh..
 NYAMUK TIRUK:
Siot, sekali drug addict gua
hantam. Gua positif HIV AIDS…
uwaaaaaaa
 KUCING JANTAN:
Baru je tweet awek sebelah umah…
keturunan  PARSI beb!!!
 KHINZIR :
Aku bengang btol la...die gi pijak
taik kucing tapi nama aku
yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu
la sape yang berak kt
depan umah kaw... agak-agak laa weyh...
LAGI GAMBAR LUCU UNTUK TATAPAN KORANG PETANG2 NI.. SEMOGA HAPPY2 SELALU.. SELAMAT MENGUNDI YEA... =)








Related Posts

8 ulasan:

  1. Kalau depa ni ada pesbuk, pening la mark zekebeg.. kalau ayam hutan main pesbuk senang jgk nak menangkapnye nanti :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha, apa lagi lepas tgkap ayam hutan kasi sembelih n goreng kfc lea iha.. hihihi

      Padam
  2. yang kucing jantan tu, muka pun dh nampak memang gatal hahah =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha a la yeaa.. baru pasan.. dengan terjelir lidah lagi tuu.. muka notii.. hihihi

      Padam
  3. hihihi comel laa pulak.. >.<

    BalasPadam
  4. hehehehehe sakit perut baca ahaks...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe.. sakit perut? tampal koyoks! hihihih.. =P

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2