adseng

Nuff

15 Jun 2013

CIRI-CIRI SUAMI YANG SWEET DAN ROMANTIK


CIRI-CIRI SUAMI YANG SWEET DAN ROMANTIK


1. Call isteri time waktu keje sebab nak cakap rindu.


2. Peluk isteri secara tiba-tiba.


3. Puji isteri cantik.

4. Bergurau senda dengan isteri time baru balik keje.

5. Kemas rumah atau masak bersama isteri kat dapur.

6. Urut bahu atau picit kepala isteri dengan sukarela time tengah santai-santai duduk kat sofa sambil tengok TV

7. Tolak stroller baby atau dukung anak time shopping bersama isteri.

8. Berada disisi isteri time isteri melahirkan anak.

9. Sanggup bangun pagi dan masak breakfast untuk isteri.

10. Belanja isteri pergi shopping sakan dengan ikhlas dan gembira. 

11. Bagi hadiah atau bunga kat isteri walaupun bukan pada hari 
anniversary ataupun birthday. 

12. Dengar luahan isteri time isteri tengah sedih akibat PMS sambil bagi kata-kata semangat. 

13. Rajin solat berjemaah bersama isteri dan cenderung mengajak isteri lebih dekat dengan Allah. 

14. Buat candle light dinner secara mengejut

# heeeeee.. ada jugak dalam senarai kat atas yang memang diperaktikkan oleh my hubby.. actually my hubby seorang yg siyes.. cuma ada certain time dia romantiks jugak tauu.. selalu buat surprise yg x terjangka.. hu3.. sib baik surprise tu kena pada masa nya kann.. heee.. 

Related Posts

33 ulasan:

  1. Alangkah indahnya kalau semuanya ada dalam diri suami. Tapi rasanya payah nak dapat kalau semua list tu ada dlm diri lelaki

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu3.. memang.. mana nak dapat perfect kak.. =)

      Padam
  2. bertuahnya kalau dapat suami romantik hehe :)

    BalasPadam
  3. Err, insya Allah suatu hari nanti..

    BalasPadam
  4. Ermm..teringt kat Mr.K ku..hehhe

    BalasPadam
  5. Memang la seronok bila beromantis, tapi kalu kerap sangat pun boleh menjadikan rimas. Sekali sekala ok la. Cuma harap romantis tu natural tidak dibuat buat....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hah.. yg 2 betul.. biar ronmantis yg natural.. kalau dh terpaksatu xmo lea.. hu2

      Padam
  6. mcm dlm filem romantik kn kiki

    BalasPadam
  7. kalau laaa dapatt syiokkk

    BalasPadam
  8. bertuahnya lah badan klu leh dpt suami cam tuh ... berangan blh dpt . heheheee

    BalasPadam
  9. Yg no 2 my husband selalu buat tapi biasanya time tgh sibuk masak. Bg dia romantik la kot, tp bagi saya menyampah tol rasanya, dh la dgn panas bagai, bau ikan dan haih...rasa nak ketuk dengan senduk je tau. tak sesuai....*cian dia selalu kena arah keluar dapur

    BalasPadam
  10. wah....nak kahwin ke tengku butang? heheheheh... kalau nak meh kahwin dengan aku hahahaaaa

    Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahaha.. pandai dia wat kelakar yea.. =)

      Padam
  11. I'm guessing this has got to do with love and romance!!! Yay! Have a great weekend! Take care
    x

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeay! absolutely correct! heee.. u r good at guessing.. heeee

      Padam
  12. untungla akak ada hubby romantik walaupun siyes.. harap korang bahagia forever-ever gitu.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminnn.. heee.. siyes n romantik kena seimbang kan.. =)

      Padam
  13. nak pasangan romantik..tp kite nih xromantik..acaner...hukhuk sobs sobs

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahaha.. xpeee.. romantik tu bole di gali.. hi3

      Padam
  14. semua yg komen sini teman udah bw balik blog korang yea.. thanx sudi singagh n komen sini.. thanx sudi baca.. thanx semua.. i lap u oz..

    BalasPadam
  15. beruntungnya sapa yang pernah rasa semua tu..hope my future hsbnd also like this..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee... che abe mimi tu dh ada sikti2 tanda yg tersenarai dlm list ni.. dont wori.. hee

      Padam
  16. Tang ni tak tau la..
    Belum merasa...
    Hehehehheehhe..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile