Nuff

16 Ogos 2013

ARKKKKK!! LAGI SEKALI!!!???

Hemmmm.. korang nampak tak kaler merah yang teman dah bulatkan tu? 

Hu3.. selepas kes semalam, ada lagi KOMEN MISTERI muncul kat kotak Shoutbox teman pagi tadi.. (klik tulisan PINK untuk baca citer lepas) Hubby teman skodeng blog teman lagi.. haaaa.. apa cer...

Ha2.. buat my hubby.. agaknya camni lea rupa dia ngintai n skodeng blog teman yeaaa.. tengok.. siap pakai baju kemeja BARU tu.. ha2.. serupa tak?? cuma misai je lupa taruk.. ekekekek.. wlu apapun, teman rasa terharu bila hubby teman dah mula jenguk2 belog teman yang tak seberapa ni.. sekurang2nya dia tahu belog ni antara sesuatu yang teman sayang selain menda2 lain.. tapi dia No. 1 lea yg teman sayang kann.. (aishh.. ayat mesti kaw2.. hik3.. opsssss... sorry miaw2.. teman gurau jea.. miaw2 tetap number ONE dihatiku..ok!

heee.. sambung lik.. teman start berblog pun sebab sekadar mengisi masa lapang.. tahun lepas, masa mula2 kawen, hubby teman punya riso takut teman boring duk umah.. siap dia belikan CD game untuk teman main kat PC.. hu2.. tp bila main kejap boring pulak sorang2 je main kan.. main game ni kalau ada geng baru best.. so, teman pun on FB jelah.. nyembang dgn kawan2.. pastu nyembang dengan blogger mimi terus tergerak hati nak main blog plak.. heee.. ekceli dulu dah pernah buat.. tapi rasa macam pening2 lalat dengan template dan x reti nak letak gadget2 semua, terus beku kat situ jelea blog tu.. 

Pastu yg baru ni baru lea teman mintak tunjuk ajor mimi... Maka lahirlah blog Tengkubutang ni.. nama Tengkubutang pun diambil sempena nama Butang demok teman tu.. hu2.. dipermulaan my hubby agak membangkang teman berblog.. tapi lama2 dia support jugak dengan cara tolong save gambo2 kuceng dari internet untuk teman muatkan dalam blog kucen teman iaitu KUCEN KUCEN BELOG.errr.. sebelum tu sorry lea sebab blog tu agak bersawang sikti.. sebab dah lama teman x hupdate entri kucen kat situ.. nanti teman kena cari masa yang sesuai untuk aktifkan balik blog tu.. 

haaa.. sambung lik.. my hubby dah tunjukkan supportive dari segi situ tapi teman masih tak terfikir yang dia boleh singgah blog teman.. hu3.. ingatkan sekadar tolong cari gambo kucen n artikel kucen jea.. pepe pun thanx yea my lovely hubby.. baru ada semangat nak share story pasal blog.. sebelum ni teman sorang2 jea.. xde teman nak citer pasal blog.. mana taknya, bila nak citer kat hubby jea hubby udah tarik muka macam naga.. takutlea teman nak citer.. so, pendamkan aje dilubuk hatiku ini.. cewahhhh.. mak aiii.. teman dah termerepek panjang lebor ke?? awat kome tak tegur??? ha3.. okehlah.. teman nak smabung buat apa yang patot.. nanti esok or lusa or isnin kita sambung story.. hokehh..!! 

Psssttt::: ni teman taip panjang2 ni kome baca sampai abes ke? ke celum celam aje?? hu3.. x ngapelah kome oitt.. teman bukan nak maksa kome pun.. hokeh.. tatatititutu.. assalammualaikum!

Related Posts

14 ulasan:

  1. Ingat kan ada cik anon tinggalkan komen beramas mesra...sib baik en hubby yg skodeng....

    BalasPadam
  2. betterhalf teman pun rajin curi2 jugak tapi at last dia bagi tau jugak...he he he...

    BalasPadam
  3. Hehe cumel je suami teman nak intai2 blog ^^

    BalasPadam
  4. my hubby pun rupanya ada jugak curi2 skodeng blog saya hehe...hari tu ada terkantoi haha.tapi mmg cantik blog ni...

    BalasPadam
  5. nnt hari2 en hubby komen ya..hehehe..

    BalasPadam
  6. haha..oklah tu. blog kak lak, bonda kak selalu check...huhu

    BalasPadam
  7. haha.habislah lepas ni kena lebih hati2.huhu

    BalasPadam
  8. teman bace smpai abes ni..jgn risau..hehehe..
    anyway tros berblogging kay...:-)

    BalasPadam
  9. teman baca sampei habih...hehehhe... ate...ade tukang skodeng dah... :)

    BalasPadam
  10. assalamualaikum..tengkubutang :)

    sweet laa pasangan suami isteri penuh kasih syg..bole dijadikan contoh pd pasangan2 yg lain nih...:)

    BalasPadam
  11. Hahaha..sama la..mr.k pun dah mula membaca entry2 terbaru...

    BalasPadam
  12. eh main skodeng+ lak hubby dia eh haha so sweet :D

    BalasPadam
  13. haha tengku lupa nak bagi mandi kucin ka? so sweet hubby tengku :D. Done klik twisties here too ;)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New