09 September 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA


INI ENTRI STICKY POST JEA.. ENTRI TERBARU?? 
SILA SCROLL KE BAWAH YEA.. TINGGALKAN KOMEN SEKALI YEA.. HE2.. NANTI TEMAN BW LIK.. 

Haiii.. dah lama kot rasanya x join GA ni.. last join GA Nisa Kay jea.. tu pun lambat bebeno keputusannya pun.. heee.. opsss.. mcm lea teman yg menang yea.. konfiden jew yeaa.. ha2.. peh tu rasa agak malas nak join GA dah.. tengok2 bila tgk GA cute ni.. haaaaa.. mula lea gatai tangan nak join.. dapat bear tuuu.. kecik ke, beso ke.. memang teman suka bear! ha2.. sape nak bear? jom try luck join GA ni jom!

Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^
he2.. kalau teman dapatlea kann.. 
teman dengan Butang n Oyen dah menari2 macam ni kot.. ha2.. 
Opss.. sorry yea.. hadiah takleh share hokehh!! (sambil kuis telinga Butang n Oyen)

apalagi kawan2.. jom kita join ramai2 secara berjemaah jomm,..!!
Reactions:

73 ulasan:

  1. Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama2.. he2.. insyaAllah.. bestnya kalu dapat bear beso..

      Padam
  2. semua yg komen sini teman udah bw balik yea..thanx sebab sudi singgah n komen

    BalasPadam
  3. Wah wah wah...amin!!!hope menang!

    BalasPadam
  4. goodluck :DD
    http://twentysep.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  5. Semua yg komen sini teman udah bw lik yea.. heeee

    BalasPadam
  6. good luck butang..hehehe :)

    BalasPadam
  7. Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. dh baca.. he2. tq bagi tips.. heee..

      Padam
  8. singgah sini..good luck dear.. ^_^

    BalasPadam
  9. waaah besarnyaa bear. goodluck! :)

    BalasPadam
  10. Salam perkenalan dan good luck...

    Jemput join GA saya jgak....

    http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok.. tq.. insyaAllah ada masa free teman join yea..

      Padam
  11. Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
    Nice one. Good luck ya tuan blog!

    Jemput singgah blog alieff:
    MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq.. jap lagi teman singgahbalas yea.. =)

      Padam
  12. all the besttttttttttttttttttttt :)

    BalasPadam
  13. Selamat Hari Raya Tengku Butang dan all the best.
    ( katun joget2 tu yang paling mahal kat blog ni..comel je )

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe.. ada rupa teman tak yang berjoget tu? hi3

      Padam
  14. Gud luck..! Nnti da menang, bleh share..ahakzz,, juz kidding.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2. ok.. boleh.. kita beah dua yea.. hihihi

      Padam
  15. semua yang kat sini teman udah bw balik yea.. thanx semua.. =)

    BalasPadam
  16. Mana tahu ada rezeki.
    Kakak doakan moga berjaya:)

    BalasPadam
  17. Nak tanya..nak tanya....mana entry baru? Hahaha..

    BalasPadam
  18. goodluck juga sis.. :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html

    BalasPadam
  19. Good luck ye...
    best juga dpt teddy bagak tu...

    BalasPadam
  20. Salam kemerdekaan from KakUmmi untuk Tenku dear, dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
    Jemput singgah blog Kak Ummi :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    BalasPadam
  21. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found
    that it's really informative. I'm going to watch out for brussels.
    I will be grateful if you continue this in future. Many people will
    be benefited from your writing. Cheers!

    Here is my web-site diba deutsche bank

    BalasPadam
  22. Oh my GoD.. comelnye.. hehe.. gudluck teman.. semoga dapat ye teddy tu.. hehe

    BalasPadam
  23. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    BalasPadam
  24. goodluck :) dari GA yg sama..

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  25. Singgah sini, dari segmen yang sama.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

    BalasPadam
  26. Hye Assalammualaikum saya siggah sini dari giveaway yang sama ) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw, let's join this super duper awesome giveaway ! Hadiah gempak belaka :D

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html ( HADIAH TEDDY BEAR BESAR )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html ( HADIAH DRESS LAWA DARI SOFTLY SHOP )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html ( BANYAK HADIAH TOPUP )

    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

    BalasPadam
  27. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    BalasPadam
  28. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  29. WId2 Bw&follow

    dri GA sama

    GD LUCK!
    http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html#comment-form

    BalasPadam
  30. Hi . kita singgah sini . hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  31. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  32. Assalammualaikum...BW ke sini dari ga yang sama http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html#comment-form

    Good Luck yer, Moga2 kite sama2 Bertuah utk dpt Teddy Bear Besaq tu. Aamiin :)

    BalasPadam
  33. It's going to be finish of mine day, except before ending I am reading this great piece of writing to improve my know-how.


    My blog ... http://biorezmez.pl/candida.php

    BalasPadam
  34. dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  35. singgah dari segmen yg sama..

    http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  36. Waaa besaunye.. good luck kak, tak sempat teman nak join, huhu..

    BalasPadam
  37. Hye.. Dtg mjengah dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

    http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Good Luck yew ;-)

    BalasPadam
  38. Hi . Goodluck untuk esok taw :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    BalasPadam
  39. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥