Nuff

12 September 2013

2ND GIVEAWAY BY HIJAB VALLEY

KLIK BANNER KALAU NAK JOIN
Heee.. dapat jemputan join GA lagi.. adeh.. x menahan nak join.. bz2 pun join gak lea satu ni.. sebab pernah join sebelum ni, n pernah menang hadiah gak.. Sarung lengan.. heee.. ada teman review kat Utube.. taib jea tengkubutang.. jumpa lea nanti..  heeeee.. opss.. kali ni buat kedua kalinya teman join lagi.. support GA rakan kita ni.. korang pun jom lea join gak..tarikh tamat x nampak pun lagi.. entah dah tamat ke idak entah..

Syarat2 penyertaan:

1.  FEMALE  blogger only (Warganegara Malaysia)
2.  Wajib jadi HV FOLLOWER
3.   Buat satu entry bertajuk “~2nd Giveaway by Hijab Valley~” & letakkan banner kat atas (backlink)
4.   Tag 2 orang sister blogger yang lain 

5.  Doakan keselamatan & kesejahteraan saudara2 Islam kita di seluruh dunia seperti mesir, palestin,   gaza, syria dan negara2 Islam lain yang sedang bergolak. (Seikhlas hati)
6.   Last, jgn lupa tinggalkan url entry sisters sekalian dekat komen entri di bawah ye..

*Pemilihan pemenang berdasarkan cabutan bertuah/random.
*Hadiah2 untuk GA ni akan diberitahu dlm masa terdekat sbb still in progress.

Tag Team Cahmpion (hik3.. mcm dlm WWE lak..)
Budak Comel --> Mimi Najib
Budak Cute --->
DedeQ

Related Posts

11 ulasan:

  1. assalamualaikum

    udah follow blog ini..tq ye dtg n follow knor..

    akan selalu berkunjung sini..byk info menarik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanx jugak sudi follow balik yea.. tahnx sudi singgah n komen.. heee.. samalah kita..=)

      Padam
  2. Wahahahahahaa..nak hadiah jugak..sompek ke x nak koin neh..

    BalasPadam
  3. Good luck!!
    Syarat ke 5 tu baik betul... moga tuan blog dirahmati Allah..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2