Nuff

08 September 2013

BLOG REVIEW 2.0 BY SHEILASHAHFIEKRY.MY

KLIK BANNER KALAU NAK JOIN...

cakkk!! ha2.. pagi2 buta ni teman terasa nak join segmen Blog Review Sheila Salim lak.. heee... disebabkan sheila cumey ni antara blogger yang rajin singgah blog teman ni, rasanya patut teman support segmen sheila ni.. dan nak jugak tengok apa pandangan sheila tentang blog teman selama ni.. kot ada kekurangan perlu ditambahbaik kan.. kan.. nak jugak sheila review blog teman.. heeee.. opss.. x mo membebel banyak2.. buat sheila.. TENGKUBUTANG join tauuu..!

dan buat kawan2 semua.. jom join sekali.. best tau kalau blog kita di review.. heee... 



Related Posts

10 ulasan:

  1. assalamualaikum kakak sayangggg, thanks sudi joined. nantikan review mengikut giliran ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. heee.. ok syg.. dh tengok dh tadi.. dh kuo dh.. hik3

      Padam
  2. Assalamulaikum . singgah sini dari segmen yang sama :D

    http://aineddihar.blogspot.com/2013/09/review-blog-20-wwwsheilashahfiekrymy.html

    selesai follow :)

    BalasPadam
  3. Kite dah kenal kenal kan.. Tak sangka Part yang sama..hehe..

    BalasPadam
  4. fifi singgah petang.. baru balik dari 'rumah' tuan blog yang di review..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2