Nuff

17 September 2013

BUDAK CUMEY PANDAI MASAK KEMBALI...

BUDAK CUMEY PANDAI MASAK KEMBALI... |

Haiii.. ingat x entri teman yang lama dulu? bagi yang pernah baca entri tu tentu dah tau citer ni.. bagi yang belum baca entri teman yang tu.. meh KLIK2 sini---> MUDA, CANTIK, BIJAK, PANDAI MASAK! heee.. gurl ni anak officemate teman dulu, kami x rapat tapi bila berjumpa tak canggung pun sebab gurl ni x sombong n peramah orangnya.. suka buat lawak lak tu.. ekceli suka menyakat pun yea.. suka sakat teman.. noti betui budaknyaaa.. heee.. tapi ceria jea, tu yang teman suka pasal dia.. lagi satu dia ni kuat berjalan (melancong n travel).. sukaaaaa sangat berjalan.. kalau tak berjalan boleh demam katanya.. ha3.. ada plak camtu yea.. teman pun pelik gak tengok dia, x penat2 berjalan.. lagi dan lagi.. hu3..
hemm.. citer pasal entri lepas.. dulu teman just citer jea pasal sorang gurl ni yang Bijak, cantik dan pandai memasak.. masa tu gurl yg bernama Izyan ni lum aktif lagi ber bisnes on9 kek ni.. just buat kek saja2 untuk kawan2 n masak sendiri je dulu.. Masa tu ramai jugak yang tanya2 boleh order dah ke belum.. heee.. masa tu lum lagi.. sekarang dah boleh dah.. sebab teman dapat tau melalui mama Izyan yang Izyan dan mula serius dalam mengambil tempahan kek harijadi or apa2 event serta cupcake dan macam2 lagi.. So, kalau ada sesiapa yang duduk berdekatan Puchong or dalam daerah KL, leh lea contact Izyan melalui ;

No. Tel/Whats app : 0124007092 . 0125449525
FanPage FB : SWEET TOOTH sudi2kanlah klik LIKE sekali yea.. he2..
No. Tel/Whats app : 0124007092 . 0125449525
FanPage FB : SWEET TOOTH
 
No. Tel/Whats app : 0124007092 . 0125449525
FanPage FB : SWEET TOOTH
   
No. Tel/Whats app : 0124007092 . 0125449525
FanPage FB : SWEET TOOTH
 
No. Tel/Whats app : 0124007092 . 0125449525
FanPage FB : SWEET TOOTH
 
No. Tel/Whats app : 0124007092 . 0125449525
FanPage FB : SWEET TOOTH
 
No. Tel/Whats app : 0124007092 . 0125449525
FanPage FB : SWEET TOOTH
 
No. Tel/Whats app : 0124007092 . 0125449525
FanPage FB : SWEET TOOTH

Related Posts

14 ulasan:

  1. alahai..comel belaka cupcakes semua tu..suke benor teman nengok

    BalasPadam
  2. teman pun suka nengok..n suka makan gakk.. heee.. kek n cupcake yg izyan buat x manis macam kek2 lain.. sukaa.. heee..

    BalasPadam
  3. berseni sungguh tangan izyan tu ya..nampak lembut jer kejadiannya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kann.. jeles teman tau.. yang lagi x puas hati, bagi lea apa2 resepi terbaru kat dia, dia try buat.. menjadiiii!!! cantik lak tu hasil buatan tangannya.. macam crempuff, pavlova.. semua tu baru try buat.. tp menjadii n sedapp..!

      Padam
  4. alahai terliur nengok segala yg manis2 tuh.... mmg kretip betul org yg membuat tuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. hu2.. teman pun respect ngan izyan ni.. respect plus jeles sekali... hik3

      Padam
  5. Balasan
    1. opsss.. cover sikit.. nak jatuh dah tuu.. hihihi

      Padam
  6. gulp!!..sedapnyaa tgk!! lapar tiba2 :D

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. betul.. teman sendiri pernah tengok mama dia bawak kan apa yang dia masak..sedap gilerrr

      Padam
  8. Spesis sama..ingtkan saya tadi..ekeke

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehehehe.. macam mieza gak lea.. kreatif.. pandai masakkk

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New