Nuff

18 September 2013

ENTRI WORDLESS WEDNESDAY! 18.9.2013

Ha2.. baru nak wat entri Wordless Wednesday?? aiyoo.. hik3.. ekceli teman terlupa yang hari ni 
nak kena publish entri yang ni.. tapi xpelea.. sempat lagi kan.. masih Wednesday, betul x.. 
hehehehe.. ok lah... X mau cakap apa2.. just nak tepek gambo je..
 korang rajin baca la yea.. he2..

Nak baca Entri Pasal ni?? Sila klik sini---> KOMEN MISTERI??
Dibawah ini adalah gambo print screen Shoutbox teman
yang didatangi komen misteri....
v
v
yang akhirnya telah dikenalpasti siapakah gerangannya.. 
hu2.. my hubby rupanyaaa!!! cuak masa mula2 tau dia skodeng blog teman
2nd time.. lagi sekali komen misteri.. story baca sini--->ARKKKK..LAGI SEKALIKK!!!?
3rd time.. ha2.. teman x heran dah.. bluekkk kat hubby.. hihihihi... 

Yang kat bawah ni lak teman sesaja print screen lagi shoutbox teman,
sebab kadang2 macam2 komen lucu korang letak sini..
antaranya komen dari Mieza Ja
v
v
hu2.. siap nyanyi lagu background blog teman tu.. tapi tu dulu, skrg lagu tu udah teman buat sebab nak kuruskan blog teman yg gemuk n berat tuu.. skrg udah senyap gulita dah blog teman.. 
aishhh.. janggal rasanyaa lah.. nak letak balik lagu tu bole??? hik3
lagi satu komen Mieza Ja selepas lagu teman dah dibuang.. hu3.. dia tercari2 lagu teman tu.. 
udah x dapat nyanyi dah yea.. kui3.. ciann diaa... 

Last sekaliii.. heeeee.. selepas dikejutkan dengan Score terbaru WEBSITE SOCIAL MEDIA ANALYZER semalam... nampak tak kat bawah ni pulak? heee.. pageview blog Tengkubutang udah cecah ratus ribu.. Syukur Alhamdulillah.. maknanya ada jugak orang yang datang singgah n baca blog teman yang banyak kurang dari lebih ni.. thanx yea kepada semua yang rajin blogwalking ke sini n sudi drop ur komen even 1 words.. amat teman hargaiii.. thanx sekali lagi yea..  heee.. baru lea semangat nak ber blogging.. 
v
v


Related Posts

14 ulasan:

  1. huhuhu. kelakarnya. hubby nya ade blog jugak kee. kihkih

    BalasPadam
  2. Wakakakaka..skrg xboleh komen kt shoutbox sbb pakai smartphone..

    BalasPadam
  3. ramai anak nak kena mandikan tuh . cerewet mkn lagi yer ...

    BalasPadam
  4. hahahaha layak juga entri nie.. tahniah pageview semakin tinggi

    BalasPadam
  5. kahkahkah gelak xbehenti baca ur hubby pnya ayat..nak ikan sadin plak tu..heheheh

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum kak tengku. hahah suami stalker ye! suami sheila pun kipas susah mati. heeeeeeeeee. lawak ahh mieza ni. hihihhi

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam sheila.. ho2.. jenuh kannn.. hu3

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2