Nuff

27 September 2013

Oh September Give Away by Safiena & Friends

Oh September Give Away by Safiena & Friends
Klik banner kalau nak join...

Soalan wajib jawab :

Bagi 3 perkataan yang menggambarkan diri anda? Cth : comel, penyayang, gedik
Lukis doodle sendiri dan & buat penerangan ringkas mengenai doodle tersebut.
*Kalau tak boleh lukis doodle, peserta boleh nyatakan siapakah doodler/blogger yang paling kamu minati.*

ni Doodle teman, henyot benyot! jangan kome gelak yea!!
doodle ni teman lukis guna paint jea, nak guna menda lain x reti lagi..
teman minat doodle2 ni.. kadang2 conteng2 gak kat note book tu..
teman ada tudung n baju kaler seperti diatas, so, anggaplea.. teman lukis muka teman
kat atas ni yea! hihihihi
Jawapan untuk soalan wajib diatas:
3 perkataan menggambarkan diri teman;
Pemalu, Penyayang, Perahsia

Related Posts

10 ulasan:

  1. Assalamualaikum. good luck kakak :)

    BalasPadam
  2. kiut la doodle akak buat
    all d bez k

    BalasPadam
  3. amboi...hidung bukan main mancung lg...mcm anak mami :)

    BalasPadam
  4. ada sesetengah perkara mmg kita tak leh beritahu kat org ...

    BalasPadam
  5. Jemput admin baca artikel baru ini thanks.

    Aaron Aziz Terima 3 Suntikan Steroid Kerana Leher Senget => http://syokbah.com/aaron-aziz-terima-3-suntikan-steroid-kerana-leher-senget/

    BalasPadam
  6. huhu. goodluck si pemalu, penyayang & perahsia. kihkih :D

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2