Nuff

13 Oktober 2013

Selamat Hari Raya Aidiladha

Selamat Hari Raya Aidiladha

hemmm.. teman x dapat balik kg raya haji ni, hubby teman x dapat cuti sebab meeting punya preparation x settle lagi.. hari khamis dah meeting.. nak balik kg hati fikir koje pun susah gak.. dengan penat atas motor lagi, mau sakit2 badan nanti masa attend meeting.. so, keputusannya xyah balik raya haji... tapi balik lepas settle meeting.. baru hati tenang kan.. hemm mak, abah.. jangan sedih2 kami tak balik yea.. kami balik hari selepas raya haji.. dapat coti lama skit.. heee.. 
Buat semua yang beragama Islam, teman ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha yea.. Kalau makan juadah raya tu, ingat2 skit teman disini yewww.. huk2.. sedih pulok rasanya.. aishhh... Tataaaaa.. 


Related Posts

26 ulasan:

  1. amboiii! cepatnye ucapan deme....

    BalasPadam
  2. ucapan in advance..hehehe...Salam Aidiladha :)

    BalasPadam
  3. selamat hari raya haji.. korja dulu, lepas tu beraya puas-puas ya

    BalasPadam
  4. Selamat menyambut Aidil Adha.. semoga bersama semua beroleh keberkatan.. amin :)

    BalasPadam
  5. assalamualaikum..:)

    slmt hari raya haji tenku butang dan suami..

    x apa balik lewat pun asalkn tetap balik jumpa mak ayah kn.. :)

    BalasPadam
  6. uiksss...org perak ke ni..?
    huhuhu..samalah.. isnin kene keje :(
    selamat hari raya aidil adha~~ :)

    BalasPadam
  7. Selamat menyambut Aidil Adha yer TB...sama lah saya pun tak dapat cuti...huhuhu

    BalasPadam
  8. selamat hari raya aidiladha..saya pun tak balk kampung..sob sob

    BalasPadam
  9. Selamat hari raya aidiladha....hari ini, saya masih bekerja seperti biasa...sedihnya hati :( huhuhu....

    BalasPadam
  10. Selamat hari raya Aidiladha :)

    BalasPadam
  11. salam aidil adha . tetap masak juadah raya wpun x baik . dpt la feel raya tuh ...

    BalasPadam
  12. salam aidil adha , alolo, tak dapat coti ek , takpe , dugaan tuh ... :D

    BalasPadam
  13. Selamat Hari Raya Aidiladha Untuk Awak

    BalasPadam
  14. Salam Aidiladha utj Tenku sekeluarga ye :)

    BalasPadam
  15. Selamat hari raya... maaf zahir & batin juga :)

    BalasPadam
  16. salam kak, selmat ahri raye, sy folow blik akk kat sinie, tq kak sudi folow sy...

    BalasPadam
  17. Salam AidilAdha.

    raikan dengan penuh rasa syukur. :)

    BalasPadam
  18. salam aidiladha..tengkubutang dan suami tercinta.. :)

    BalasPadam
  19. slm, terima kasih follow sy, i tght u were a boy, :)

    1458, no giliran sy dlm blog neh :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2