Nuff

13 November 2013

APA SEBAB TEMAN SAYANG SI BUTANG DAN SI OYEN?

Wordless Wednesday 
Soalan : Apa Sebab Teman Sayang Si Butang dan Si Oyen?

Jawapan : Tiada sebab...  sebab SAYANG tu lahir dari hati yang ikhlas..
begitu jugak sayang kita kepada orang yang berada sekeliling kita..
No words to express that feel..  hu3..

& To my miaw.. MyLuvSKY.. 
No words to explain how much i Love U.. (=^__^=)

Related Posts

31 ulasan:

  1. Balasan
    1. heee.. dia memang suka terkeluar lidah pun Adrianna

      Padam
  2. betul tu..kalau dah sayang..tak yah bersebab.:)

    BalasPadam
  3. xde sebab utk kite syg sesuatu..

    BalasPadam
  4. eeii comey geram nak picit hidungnya hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha.. jangannnn.. dia ni kuat hingus lea Asha.. hik3

      Padam
  5. rasa sayang itu satu anugerah yang tidak terbatas hanya pada sesama insan..malahan untuk apa juga yang berada di sekeliling kita..

    BalasPadam
  6. betul tu bila dah sayang there's no words to express...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan Farah... kasih sayang tu ikhlas selamanya..

      Padam
  7. Comel....saya setuju dengan jawapan tu :)

    BalasPadam
  8. Alahai comel sangat si putih ni (n_n) meow~meow~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehehe.. ramai yang kata putih.. tapi sebenarnya oren nak ke putih kaler dia.. hee.. namanya Oyen.. =)

      Padam
  9. sama la kucing yumida pun kaler putih
    comel n gemok je diorg

    BalasPadam
  10. ala , kuar ludah lagi , comelnya ...

    BalasPadam
  11. Hahaha, siap jelir lidah..Comel...
    Betul. Sayang binatang peliharaan bukan kena ada sebab.
    Kalau kena ada sebab, dah tak dipanggil sayang dah tu...

    BalasPadam
  12. ahahaha...comelnya meow...nak tium2 je rasa.. :)

    BalasPadam
  13. Lahhh..comelnya...Jaga dia baik-baik ye

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2