Nuff

20 November 2013

CPUV KE 3, 4 dan 5 #CREDITED GAK?

entri sebelum ni-->CPUV KE 2

hu2.. macam biasa.. saja gatai2 nak nengok nak nge check..terjumpalah CPUV yang ke 3, 4 dan 5 ni, tapi udah credited gak.. aishhh.. tak pernah teman dapat yang Ongoing.. nape yea?? camne nak dapat yang masin Ongoing? and apa perlu buat kalau dapat CPUV yang sedang Ongoing? otai2 silalah share ilmu kat sini reramai.. bole?? (=^c^=).. miawww...(muka kesian)

Related Posts

14 ulasan:

  1. tak pernah lgi dpt cpuv pelik ni :)

    BalasPadam
  2. yana pernah dpt 4 BE yg dh credited ... amount dia sen2 jerk. mgkn nuff tgh nk uji or tgh pening. hehehh alhamdulillah .. lepas tue dpt yg ongoing sampai skrg msh on. harap2 lama lh. on. hehehhh biasanya selepas buat entry ... sekali dlm sehari update survey kat nuff tue ^^

    BalasPadam
  3. tb xpernah dapat..xtau laa err..ape pon tahniah ;0

    BalasPadam
  4. nuffnang nie kadang-kadang akak pun tak faham....nak kena selalu hantar ticket,,,,,

    BalasPadam
  5. tahniah tengkubutang.. :)

    kena tanya pd nuff..hantar tiket selalu

    BalasPadam
  6. log la tiket dekat diorng // nanti diorg reply :)

    BalasPadam
  7. Dah kredit..tahniah.
    Saya budak baru belajr jugak...
    Ce hantar ticket kat nuffnang tanya.
    :)

    BalasPadam
  8. alhamdulillah..tahniah kak
    moga sentiasa dimurahkan rezeki
    isi tabung nuffnang sini-inti college

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum kak.. alhamdullilah. taniah ye. rezeki tu. takpe nanti lama2 mesti dapat on going punyaaaa :)

    BalasPadam
  10. Ada yang keluar CPUV terus credited yek? Moga2 nnt dpt yg ongoing yerr

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2