18 Disember 2013

BLOG MASUK REMAJA - RUANGAN SIBER BLOGGER

Nelydia Senrose
Cover Majalah REMAJA edisi 1 Disember 2013
Ini baru entri Wordless Wednesday! takmo taip panjang2.. simpan untuk next entri lak.. apa2 pun.. teman nak ucap tQ buat Cik Pensel yang sudi inform teman pasal ni, siap snap kan gambo yang jelas lak tu untuk teman.. hu2.. memang terbaek lea Cik Pensel ni.. tq yea.. Alhamdulillah.. boleh jadi kenangan buat teman sekiranya teman dah tiada lagi dalam dunia Blogging nanti (Ayattttt..... apekah??) Oklah.. jom singgah blog Cik Pensel  yea.. antara  rakan Blogger sporting dan baik hati.. ececececeh..kang kata teman bodek lak! =P .. saja buat entri ni lambat sikit.. malu lea pulak nak publish.. seriusss.. maluuuu.. wekkkkkkk..!
Malu kononnnn.. puiiii.. ni haa.. gambo snap dari Cik Pensel.. hee..
tq sekali lagi yunk! =)

Nak ucap tQ gak buat sorang lagi Blogger prihatin yang sudi inform..iaitu.. Rabiatul Rahim a.k.a Atul rahim  , tQ banyak2 yea Atul.. Tq tQ buat korang yang sudi merajinkan diri inform teman ni.. walaupun terselit diruangan kecikk jea, tapi teman happy sangat2.. ibarat Hadiah Besday (23Nov2012-23Nov2013) Anniversary Blog Tengkubutang yang Pertama jea kan.. Alhamdulillah... 
Ayoyoyoyooo.. ini bukan Wordless Wednesday dah niiii.. panjang jugak teman mengomel/menaip nih.. aduii.. camne lea nak pendekkan entri yea?? ha3.. bila tak menaip tak tau apa nak ditaip, tapi bila dah menaip.. haaaa.. cant STOP.. why? why? why? okeh.. itu saja.. k byeee.. 
Reactions:

36 ulasan:

  1. wah dah jadi blogger retisssss..... tahniah dear...he he he...

    BalasPadam
  2. wah seronoknya tb..tahniah..ehh ada muka cik akak naomei la kat belah kiri tu hehe

    BalasPadam
  3. Seronoknya. Tuah ayam nampak dikaki, tuah TB nampak kat majalah. Yeah... hehehehe

    ZH Blogger

    BalasPadam
  4. bestnya kak.. nak masuk magazine juga..nak juga.. haha :P
    tahniah kak.. :)

    BalasPadam
  5. tahniah2.. bagus nyaa.. hihi.. bagus ni.

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum wtb.
    waaaa...TB... dahsatnya.... tahniah...tahniah..
    baru setahun dah hebat sangat ne...
    kita "majalah sekolah" pun tak layak...
    hehehehe

    BalasPadam
  7. nak sainnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    BalasPadam
  8. la,,, da lame perasan. ingatkan kome perasan. hehehehe =)
    tahniah

    BalasPadam
  9. Assalam... femes dah die..untung butang..kihkih

    BalasPadam
  10. Wah, tahniah! Nak tanya, macam mana yer nak hantar blog kita ni ke majalah remaja?

    BalasPadam
  11. terbaek !!!
    Daebak !!
    awesome .. kah kah !! banyak la pulak .. tahniah .. nanti mesti banyak lagi majalah yang paparkan pasal blog ni .insyaallah !!

    BalasPadam
  12. Tahniah dear ... dah glamer tuh .

    BalasPadam
  13. wah..tahniah, lepas ni mesti makin femes :)

    BalasPadam
  14. tahniah ya..lps ni masuk magazine lain pulak

    BalasPadam
  15. wahh seronoknya..
    nak jugak.. hikhikhik..
    tahniah.. :D

    BalasPadam
  16. wah.. mkin glamer la lps nih... hee

    BalasPadam
  17. Tahniah tengku butang. Ni akak datang nak folo ni...hehe..

    BalasPadam
  18. dah beli majalah tu? hekhek
    tima kasih ;)

    BalasPadam
  19. taniah sis.. lepas nie recomend laa untuk kita..huhuhu..

    BalasPadam
  20. As Salam,
    Untunglah masuk majalah. Mesti trafik blog mencanak naik kan. hehehe

    BalasPadam
  21. hebat TB :-). kena belajar degan TB lepas ini.

    BalasPadam
  22. tahniah kak..npak sngat fizi ketinggalan pasal nie...:D

    BalasPadam
  23. untungnyer... mmg bertuah... semoga bertambah maju dlm dunia blogging...

    BalasPadam
  24. untung lahh akk :D tahniah :)

    BalasPadam
  25. la blog ni rupanya..dah baca majalah tu tapi tak perasan, alahai...tahniah..

    BalasPadam
  26. la blog ni rupanya..dah baca majalah tu tapi tak perasan, alahai...tahniah..

    BalasPadam
  27. Hebat terrrrr.... Tahniah Tengku. Betul kata penulis. Blog Tengku dulu sikit je follower. La ni... kalah akak.... Thorrrbaikkkkk.... ^__^

    BalasPadam
  28. tahniah2...luqman punye bulan november tahun lepas..hehe

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥