09 Disember 2013

CARA LILIT SHAWL STAIL MACAM2..

teman ada shawl macam ni, tapi tak reti nak menggayakan.. biasa pakai tudung bawal jea.. kalau pakai yang macam ni teman main belit jea.. hee.. tapi bila tengok orang pakai, rasa macam nak try plak.. ni saja tepek gambo kat sini, nanti nak try lilit macam ni.. hihihi..  mengkome dah pandai lilit, takyah nengok! =P
shawl macam ni pun teman ada, hemm mula2 tengok giler besonya, camne nak pakai.. tapi dah ada tutor bergambar ni, bole lea try.. heee.. (nak jugokkk yea!) kome nak try ke? jom try.. heeee...
shawl yang ni teman xde, tapi seakan-akan tu ada lea.. hee.. lawo jugop kann.. apa yang penting bio menutup dada.. baru lea lawo yang sebeno nyaa.. kannn.. ha2.. thats all for today, entri ni sekadar menghupdate blog teman aje.. he2.. jangan taktau.. ini entri Autopublish okeh, teman masih di luar negara kot masa ni.. apa2 pun.. sudi2kanlah komen dan tingal jejak korang yea.. 

klik untuk lihat Tutorial lain... 


Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

21 ulasan:

  1. waaaa best2 tuto shawl ni :)

    BalasPadam
  2. kwn sy dulu panggil fesyen ni fesyen tudung pesyum pesyum hehehe

    BalasPadam
  3. hahahha akak style pakai shawl ada sepesen dua je dik oi... beria lah beli buku cara pakai shawl, lum lg tgk kt utube tp haram... tak reti jgk nk mengayakan

    BalasPadam
  4. seronoknya gi luar negara...kita lilit shawl biasa2 je.yg mcm nie tak reti la.kang tercekik plak

    BalasPadam
  5. thankss :D lepas nie x yah nak carik tempat len boleh refer sini jek :D

    BalasPadam
  6. uihhh hat last kali tu rasa mcm boleh tiru nih! XD

    BalasPadam
  7. nanti tasneem nak style baru, tasneem refers belog tengku butang laa. hehe :D

    BalasPadam
  8. kalau ada link video lagi best

    BalasPadam
  9. suka gk belit2 ni..bse sy tgk tuto kt youtube je

    BalasPadam
  10. Menarik ni. Nanti boleh print dan cuba cara tudung macam ni yea.

    BalasPadam
  11. lilit la cmne pun.. asalkan tutup aurat .. :)

    BalasPadam
  12. suka sgt2 stail no 1 tu...hehehehe

    ~admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  13. nice sharing :)
    didiey baru je pandai lilit2 shawl tu pun tahap beginner..haha

    BalasPadam
  14. Nak cuba untuk esok. Mana tahu menjad cara tudung ini.

    BalasPadam
  15. zura suka tgk org belit2 shawl mcm2 gaya...tp zura tk reti, belit simple jer...

    BalasPadam
  16. Memang cantik dan stailo, tapi kalau saya yang pakai confirm terbelit kat tekak aja.

    BalasPadam
  17. macam2 gaya boleh buat kan kak.. tapi kita suka yang depan & belakang masih tertutup.. sebab shawl kan besar.. xnak lilit2 sampai tercekik..hehe

    BalasPadam
  18. tunjukkan la bnyk lgy style lilit 2 ni,..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥