Nuff

22 Disember 2013

DAFTAR UNIFI VIP 10

Dah tak tahan dengan ke lembap an a.ka. lemau sangat wifi sekarang ni... maka kami membuat keputusan untuk pakai Unifi jea.. senang.. laju pun laju.. pasni takyah nak tunggu jiran Online dah.. kui3.. Hari Sabtu baru ni kami gi daftar/isi borang.. pastu dia anto email kata hari Selasa pagi diorang akan datang setup.. So, tunggu jelah.. O..yea.., lupa lak nak citer.. kami amik pakej VIP 10 + HyppTV Mega Pack yang bulanannya RM199.. hubby pilih yang tu sebab katanya nak download movie laju jea nanti.. hu3.. pastu ada Channel HyppTV Mega Pack + HyppTV Everywhere lagi.. jadi.. itulea keputusannya.. pejam mata jap tengok harga, sebab fikir nanti dah ada TV baru nampak keperluannya kann... heee.. apa2 pun hope berbaloi.. susah takde line internet ni, nak online pun payah.. tambah bila customer ramai yang tanya, time tu plak wifi tak on.. adeh.

Related Posts

10 ulasan:

  1. husby nina pun tgh survey ni skg. rasanya mcm dia nak ambik unifi gak. celcom lembap tahap grrrrrr!!

    BalasPadam
  2. Akak ada gak plan nak pakai unifi ni, tp tgh menunggu masa yg sesuai

    BalasPadam
  3. suami kita pakai wifi Yes je.. setakat ni on kat tipon ok je.. online by fon..
    pasni tak tahu la kalau kita on laptop camne.. buat masa ni ok lagi la online kat umah,, wifi ok..hukhuk

    BalasPadam
  4. Rindu dgn unifi.. sini xde.. :(

    BalasPadam
  5. rm 200/mth . ok gak tu . blh internet dgn laju lagi .

    BalasPadam
  6. Klu payment bulanan huby yg bayar beberapa charges kira ok jer kan.
    Apakhar kecen2, lama tk kuar crita kecen2 TB

    BalasPadam
  7. Fuhh. Untung la TB. Boleh share wifi. (Macam sebelah rumah pula. Hahahha)

    ZH Blogger

    BalasPadam
  8. wah.. mkin laju la berblogging pas ni.. :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New