Nuff

18 Disember 2013

EPHYRA DAH SAMPAI.. YEAY!!

Teman join Giveaway dari Blog Blogger Mia hari tu, saja cuba2 nasib n support Giveaway Blogger Mia yang Best tu, heee.. tengok2 rezeki Menang Hadiah Ephyra ni lak.. rezeki bulan November boleh tahan jugak.. fuhh.. syukur Alhamdulillah.. heee.. sepatutnya barang dah sampai Jumaat lepas(13/12/2013), tapi teman lak tak dengo Posmen panggil.. (suara macam semut mana taknya..kui3) last2 terpaksa lea call Poslaju untuk buat Serahan Kedua, hu2.. semalam (17/12/2013) baru dapat barangnya.. yeay!! akhirnyaa.. 
 
Teman menang no. 7, dapat hadiah 1 kotak Ephyra (10 sachets) bernilai RM 68, Kalau ikut apa yang tertulis pada entri pengumuman Pemenang Giveaway tersebut, Blogger Mia ada menyatakan Tugasan Kedua bagi pemenang ke 4-25, iaitu Dikehendaki untuk membuat entri review selepas 10 hari minum Ephyra. dan Kongsikan pengalaman dan perubahan yang di alami. hu2.. tapi teman tak start minum lagi, sebab sekarang masih demam.. kalau demam2 boleh tak minum Ephra ni yea? ada sape2 tau? meh share dengan teman.. hu2.. gambo dah letak sini awal2.. takpelea.. nanti teman amik gambo lain.. heeee..
tengok dari luar memang terasa macam nak start minum jea menda ni.. tapi masih lagi sabo.. hee.. nak tunggu badan betul2 sihat dulu.. boleh ke lambat2 hantar review yea Blogger Mia? ada tarikh tutup ke?

Related Posts

3 ulasan:

  1. kita pun dah cuba minum sedap

    BalasPadam
  2. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (MURAHHH SANGAT!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New