Nuff

19 Disember 2013

HAPPY BESDAY ZAZA (UCAPAN VERSI BLOG LEA PULAK.. HEEEE

hee.. terlupa sangat2 nak buat entri yang ni, yang ni ditujukan khas buat Blogger Zaza, sebab Besday dia kelmarin (17/12/2013) .. dah wish kat FB dengan menyertakan gambo katon kat atas ni..rupa2nya Zaza buat entri lak dengan memasukkan gambo katon teman ni sekali dalam entri tu.. hu3.. tQ yunk.. saja2 lukis untuk kawan2.. nak plak time besday Zaza, terus spontan tangan tu rajin nak conteng2.. 

heee.. apa2 pun moga Zaza happy di hari Besday zaza kali ni yea.. siap dapat Digital Potrait lagi dari Blogger Zakie Azid.. bertuah tuu.. heee.. apa2 pun teman tau Zaza akan semakin dewasa, dan semakin tabah menempuhi liku2 kehidupan dari satu fasa ke satu fasa yang lain akan datang.. Selamat Hari Lahir, Happy Birthday to you yunk!heee.. ok lah.. ini saja buat kali ni.. nak taip panjang2 pinggang dah sakit ni,hu2


Related Posts

3 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New