Nuff

19 Disember 2013

MENANG HADIAH GEMPAK GIVEAWAY RED DELIMA.COM

Menang Hadiah 
Gempak Giveaway Red Delima 
Ekceli la kan.. hadiah ni pun dah lama sangat teman terima, bayangkan pengumuman pemenang pun 4 November hari tu kan.. hu2.. sekarang dah bulan Disember.. seingat teman la kan, hadiah ni cepat jea sampai ke teman, lepas bagi detail jea.. tunggu dua tiga hari, barang sampai umah.. memang terbaek.. cepat! 

Rasanya teman terima barang ni pada 15 November 2013, itupun Serahan Kali Kedua gak sebab masa posmen mai, teman xde kat umah, gi ngepos barang customer gak masa tu.. hu3.. mana lea teman nak ngejornya, bukan kita tau time yang betul posmen tu mai kan.. kadang pagi, kadang tengahari, kadang petang nak ke senja baru mai.. ikut suka deme lea kann.. maleh teman nak ngikut sangat.. teman pun ada koje nak kena settle kan.. nak nunggu deme memang penat lea, apa pun tak leh gerak.. hu3.. apa2 pun thank you to Red Delima.com.. sape2 nak beli barang kat sini, silalah singgah n jenguk2 yea! macam2 adaaa...!!
heee.. macam biasa, mesti ada dia ni nak enterframe jugok... adeh..
 
 Butang ni perasan beg ni nak bagi ke dia kottt.. aishhhh.. tolonglahh...
he2.. moh baca sikit Note yang disertakan sekali ni.. =)
 
dalam bungkus lagi dah nampak kaler kegemaran hubby teman ni.. 
hitam merah kelabu.. perghhh..
 
 snap lagi lebih jelas.. heeee... tapi beg ni kecik, teman xpasti untuk orang dewasa or untuk budak2.. 
kalau untuk budak2.. teman simpan untuk anak2 nanti.. heeee.. Aminnn..
Banner Gempak Giveaway Red Delima.com yang teman join kat Blog Nabilabiela.com.. 

Related Posts

5 ulasan:

  1. tahniah !!! kucen tu pon suke dengan beg tu ..

    BalasPadam
  2. wah bertuah sungguh tb taw..tahniah cantik beg

    BalasPadam
  3. assalamualaikum wbt.
    best nyer dapat deuter.hehehe...
    jom join game pelancongan kat belog teman pulak... atenyer..
    hehehe...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New