Nuff

30 Disember 2013

MZ SECRET SLIM BODY SPRAY UNTUK DIMENANGI!!

MZ SECRET SLIM BODY SPRAY

SPRAY UNTUK KURUS UNTUK ANDA YANG NAK KURUS.....

Anda BENCI GEMUK???
Anda BENCI PERUT BUNCIT??
tapi anda malas nak bersenam...!!

JANGAN RISAU !!!
hanya dengan penggunaan MZ SECRET BODY SPRAY anda mampu kurus dan 
slim dalam masa 1minggu sahaja....

pm/ whatsapp 0124961873

MZ SECRET SLIM BODY SPRAY UNTUK DIMENANGI!! 
Haaaaaa.. teman nak buat Giveaway hari ni!! just untuk memberi sokongan buat sahabat teman yang baru mula bisnes online nya yang dengar citer meletop walau baru open table.. heee.. sahabat teman kata nak SPONSOR Giveaway satu produk ni, So, kalau ada sape2 nak cuba nasib.. meh lea join! heeeee.. 

Pemenang akan dipilih secara Random yea.. guna Random.Org.. 
Wajib ada akaun Facebook yea!

SYARAT2 nya mudah aje..
1.) Tak Perlu buat ENTRI..Cuma perlu LIKE Fanpage Sponsor -->Embun Beauty House
2.) Klik LIKE kat gambar SINI dan share ke wall korang secara Public
3.) JANGAN LUPA!! lepas dah share gambar tu, sila taip BEST dekat gambar kat Fanpage tersebut okeh! sebab kami akan tengok pada situ tau!! jangan terlupa lak nak komen BEST tu yea!

keputusan akan diberitahu selepas dapat sekurang2nya 50 LIKE terbaru..
*mungkin kalau sponsor baik hati.. beliau akan bagi hadiah tambahan? sape tauu!
haaa..join cepat2 yea! good luck!

jumlah LIKE terkini : 46 (30/12/2013)
  Jumlah share terkini  : 4 shares

Related Posts

11 ulasan:

  1. Kena buat entry ke ni ? and then submit dekat your blog ? eh ?

    BalasPadam
  2. tak perlu buat entri.. just gi kat FB jea.. =)

    BalasPadam
  3. done . semoga jualannya akan lebih meningkat nanti .

    BalasPadam
  4. kita tak boleh la..kita nak gemok :)

    BalasPadam
  5. Done...harap2 ada rezeki..
    Sebab nak sangat2slim..ha ha ha...

    BalasPadam
  6. semua yang komen disini teman udah bw lik yea.. thanx semua.. =)

    BalasPadam
  7. salam saya dah om awak untuk GA mama darwish (tanaka)
    tq :D

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New