Nuff

27 Disember 2013

Salam Media - Agensi Pengiklanan Islamik Malaysia


Apa itu Salam Media?
Korang pernah dengar tak Salam Media? Teman pun baru ni tahu.. Untuk pengetahuan korang yang serupa teman yang tak tahu apa itu Salam Media, meh teman share kat sini.. hu2.. Salam Media adalah sebuah agensi pengiklanan media sosial versi Islamik yang pertama di Malaysia. Dengan erti kata lain, Salam Media menawarkan perkhidmatan pengiklanan/promosi sesebuah jenama di BlogFacebook,Instagram, dan Twitter berlandaskan syariah dan boleh dipercayai.

Jadi bagi kita, blogger-blogger yang beragama Islam, sudah pasti agensi seperti ini yang kita cari-cari. Iaitu agensi yang boleh menawarkan kita kerja-kerja advertorial, review berbayar, atau event yang lebih Islamik dan bermanfaat. Yang penting ianya jauh dari iklan atau event yang mempunyai unsur alkohol atau apa-apa yang bertentangan dengan syariah Islam. 

Klik untuk mengetahui lebih lanjut tentang ----> Salam Media

Related Posts

5 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New