Nuff

29 Januari 2014

EMBUN BEAUTY HOUSE ... TQ VERY MUCH YEA!

bungkusan diterima pada...  
Hadiah PRETZELS CRISPY (perisa Coklat) dan Collagen Crystal Eye Mask 
 
PRETZELS CRISPY berperisa Coklat.. sedappp..
Teman nak ucap tQ buat Embun Beauty House yang baik hati sudi post hadiah/ole2 untuk teman.. ole2 tu ialah PRETZELS CRISPY (perisa Coklat) dan Collagen Crystal Eye Mask.. terima kasih sangat2 yea.. hu2.. teman terus terang cakap la kan.. teman tak pernah rasa lagi Pritzels ni camne, dalam orang dok cakap2 pasal Pritzels.. teman baru ni dapat baru dapat rasa Pritzels tu... 
ada macam perisa, teman dapat rasa yang coklat tu.. SEDAPPP!! 
teman nengok yang ni pun terliur gak.. 
ni antara perisa lain yang ada.. nak tau banyak lagi? sila ke Embun Beauty House
Memang SEDAPPPP!! rangup n terbaek lahh.. haaaa.. kalau korang teringin.. boleh lah order dekat Embun Beauty House, harga berpatutan.. sedap n rangup lak tu.. fuhh.. terbayang2 lagi rasanya tauu.. heee.. selain tu Embun Beauty House juga ada menjual macam2 barangan lagi di Fanpage Embun Beauty House  tu, kalau rajin .. moh le jenguk2 yea.. jangan lupa LIKE sekali yea.. he2.. 

Related Posts

11 ulasan:

  1. pretzelssss!yummy...nak jugakkk..

    BalasPadam
  2. memang nmpk sdp..tak pernah lagi merasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau nak try boleh order dekat Embun Beauty House.. harganya berpatutan.. sedap pun sedap.. =)

      Padam
  3. Salam, wahhh sedappppnya biskut coklat tu, nak terjah link dia jap2, kot2 boleh order, hihi.. :D

    BalasPadam
  4. Wah. Boleh cuba juga ni. macam sedap aje.

    BalasPadam
  5. sedapnya kak.. selalu tgk orng post tu..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New