Nuff

14 Februari 2014

BABY BOY LAGI!! TAHNIAH BUAT ILA, ADIK IPAR KESAYANGANKU!

entri berkaitan jugak, KLIK---> Moment Paling Best 2014

Salam Jumaat semua, moga hari Jumaat ni membawa berkat buat kita semua yea.. hari ni teman nak share lagi yang teman udah dapat anak sedoro lagi.. perghh.. dalam minggu ni dah dapat 2 anak sedoro tuuu.. baby boy gak tuu.. hari tu my lovely kakak ipar selamat melahirkan baby boy pada 12 Febuari 2014, hari ni lak pagi tadi (14 Febuari 2014) pada jam 6.11 am.. adik ipar kesayangan teman lak selamat melahirkan baby boy jugak..3.2 kg berat baby nya.. beso yea.... takpe yang penting semua selamat.. Syukur ke hadrat Allah.. Amin..

Malam sebelum adik ipar nak bersalin tu, dia ada mesej teman bagi tau yang dia ada rasa sakit2 dah, dan teman Tak putus2 doakan adik ipar kesayangn teman tu semoga selamat melahirkan dan dipermudahkan kelahirannya.. Akhirnya dia selamat melahirkan, Syukur Alhamdulillah.. Ya Allah.. syukur.. syukur hingga menitiskan air mata.. Alhamdulillah kali ni adik ipar tak bertarung nyawa lama macam sebelum2 ni.. (tapi walau kejap sekalipun, orang laki pun tak sanggup kott.. sakitt tuu..) syukur sangat2.. sebelum ni kesian dia lama sangat nak tunggu untuk melahirkan.. tapi kali ni Allah permudahkan dia.. begitu jugak kakak ipar teman, Alhamdulillah.. SIL jugak tak lama sangat menunggu saat melahirkan.. syukur Alhamdulillah.. tQ Allah..
Cakkkk!! macam ni lea rupa baby my adik ipar... aishhh.. tipulahhh.. teman dop nengok lagi camne rupa baby, saja jea menunjukkan rasa excited terlebih ni.. ha2.. lepas ni ada 4 orang lagi yang nak bersalin belah hubby teman, oh, kadang sayu jugak hati teman, tak tau bila pulak turn teman ni.. sedih bercampur gembira.. tabahkan hati ini Ya Allah.. apa2 pun tahniah buat my SIL dan adik ipar teman .. semoga baby u all membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.. aminnn... hope my turn after this.. doakan teman yea wahai kawan2 semua.. (feel sad but im happy for them.. smileeeee.. heeee.. )

Related Posts

33 ulasan:

  1. salam. wahh..tahniah buat adik ipar kamu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hee.. tq.. nanti teman sampaikan ucapan tahniah tu...

      Padam
  2. Assalamualaikum kakak! alhamdullilah. dapat anak buah lagi. bestnyaaaaaaaaaaaaa ~~~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.. tahun ni hujung tahun ada 4 orang lagi .. adeh.. teman je bila agaknya kan..

      Padam
  3. tahniah dapat anak buah baru mesti comey

    BalasPadam
    Balasan
    1. anak SIL dah tengok.. putih n comell.. anak adik ipar ni lum tengok lagi.. tapi rasnaya semau anak2 dia comey2

      Padam
  4. hihihih lawak cara doctor tu pgg baby tu... tahniah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. tu lea pasai teman suka letak gambo tu.. hi3

      Padam
  5. wah bestnye....dpt cium bb puas2.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. huk2.. baby jauh.. nak cium camne.. sorang kat tepen.. sorang kat ipoh.. hu2

      Padam
  6. wahh.. berat bby tu.. bsalin normal ke ? pape pon.. thniah dan alhamdulillah.. proses bsalin bjalan lancar.. ^^

    BalasPadam
  7. Tahniah TB. Bertambah anak buah lagi seorang.

    BalasPadam
  8. Suka TB dapat anak saudara baru. Tahniah yea.

    BalasPadam
  9. wah tahniah!!

    ada rezeki tak kemana Lea..jgn sedih2 ye..
    ambik aura baby baru tu dulu..mana tahu nanti lekat kat Lea plak kann.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminn.. thanx Syue.. hope Allah makbulkan impian kami lak pasni.. =)

      Padam
  10. salam jumaat :) syira singgah sini :)

    BalasPadam
  11. semua yang komen diatas teman udah kunjungbalas yea.. tq sudi singgah n komen disini.. muah3..

    BalasPadam
  12. tahniah... seronok bila dgr org dpt baby...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2