Nuff

10 Februari 2014

MENANG LAGI.. SYUKUR ALHAMDULILLAH..

heee.. gambo atas ni teman print screen dari blog Blogger Mia Liana hari Jumaat hari tu.. heee.. nak share dengan kome tapi lupa nak publish.. hari ni baru ternampak draft entri ni.. 

ho2.. bila tau blog teman tersenarai dalam list pemenang tu.. MasyaAllah.. berkelip2 mata ni, siap tenyeh2.. betul ke teman punya blog yang kat atas tu? ha3.. tenyeh2 lagi mata ni.. last2 baru teman redha memang betul blog teman tersenarai sebagai pemenang Tugasan Review Selepas 10 hari Minum Ephyra.. Alhamdulillah.. rezeki hari Jumaat.. heee.. tQ Oceanlife2u yang sponsor hadiah tu, dan tQ juga buat  Blogger Mia Liana yang menganjurkan Giveaway tersebut..

Lupa lak.. kalau korang lum pernah baca lagi entri Review 10 hari minum Ephyra tu, 

Dan satu lagi entri penyertaan teman dalam Giveaway Ephyra sebelum ini, 

Dan tak lupa jugak entri kemenangan sebelum ni-->klik Menang Hadiah Ephyra

Apa2 pun teman nak ucapkan berbanyak2 terima kasih buat ke 100 kali.. heee.. 

Bagi yang berminat nak cuba Ephyra ni.. boleh lah contact detail kat bawah ni yea.. ! 
memang berbaloi tau minum Ephyra ni! 
Official Website : www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com

Related Posts

24 ulasan:

  1. tahniah...semakin gebus la yee pasni :)

    BalasPadam
  2. Best menang hadiah macam ni. rasa berbaloi kan..

    BalasPadam
  3. tahniah...wah..makin cantik lepas nie..hihihi

    BalasPadam
  4. wahhh bertuahnyerrr badan. tahniah :)

    BalasPadam
  5. tahniah,,yg pertama lgi tu..hehehe

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah rezeki tu, Farah tumpang happy, teruskan meminum Ephyra tau... *_^

    BalasPadam
  7. Nice blog :-) I invite you to my blog :-)

    www.japoneczkagirl.blogspot.com

    BalasPadam
  8. salam TB ..
    tahniah atas kemenangan tu ..
    lps ni lg cergas la buat entri baru yer ..
    aby dah jwb persoalan meow bertanda di blog meow tu ..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New