24 Februari 2014

PEMENANG COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG

PEMENANG COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG
Jom kita tengok sape yang bertuah.. tQ buat sahabat semua yang sudi join Segmen ni yea.. Alhamdulillah.. seronok tengok ramai yang join.. nanti kalau ada lagi segmen lain lagi, join lea tauu.. Mohon Maaf sekiranya ada terkurang semasa Segmen diadakan.. jangan ambil hati yea.. tq.. Tahniah buat yang menang.. sila tuntut hadiah dekat Embun beauty House yea.. =).. buat yang tak menang tu, InsyaAllah. rezeki korang akan datang kot.. mana tau kan! Good Luck!
Hadiah 1.) 
Coklat Daim 1 paket 300gm (65 pcs..) 
Hadiah 2.)
Pepero 1 kotak
Hadiah 3.)
Coklat Daim 20 biji
 
Tahniah buat semua pemenang.. itu jea dapat teman umumkan.. nak tulis panjang2 teman pun bz sikit.. buat pemenang sila tuntut hadiah dekat Embun beauty House yea.. 


Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

22 ulasan:

  1. Tahniah pada pemenang.. Tiada rezeki nk mkn coklat :D hoho

    BalasPadam
  2. tahniah buat semua pemenang...

    BalasPadam
  3. Tahniah kepada pemenang. Tiada rezeki. Nak cokolat!! T^T

    BalasPadam
  4. pepero...nak pepero....tahniah pada pemenang yea...

    BalasPadam
  5. TAHNIAH BUAT PEMENANG_sincerely from http://thezackprince.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. tahniah kepada semua pemenang :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥