Nuff

24 Mac 2014

BILA BLOGSPOT NAK BAIK DARI DEMAM?

hu3.. pasti semua tertanya2 bila lea Blogspot ni nak baik dari demam kepialu kan.. huk3.. Giveaway teman pun tergantung sudaa.. taktau bila nak Publish.. sabo jelah.. Apa2 pun hope korang semua bersabar yea, dan jangan lupa selalu2 lea jengah sini untuk tau Giveaway dan bermula ke belum yea.. buat para sponsor.. hope sabar menunggu juga yea.. hu3.. apa2 pun jom cuci mata dulu nengok hadiah2 untuk Giveaway teman kali ni,..


Related Posts

11 ulasan:

  1. kita sabar jer tunggu blogspot baik dari demam yer...tak boleh nak buat apa sangat...

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum kak. haha bila ntah nak baiknya. tension susah nak blogwalking tanpa bloglist dan nak follow blog kawan baru Y________Y
    singgah sambil menabung sini~~~

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. sabar ya...kita mendoakan agar segalanya terbaik...^_^

      Padam
  4. tula sis...ada certain blog je dapat folow....susah jugak

    BalasPadam
  5. sedih la sis bila jdi mcm ni... nk follow org pun tak boleh..

    BalasPadam
  6. Itulah.. Sedih juga sbb sy xde bloglist.. Ssh gak nk blogwalking sahabt sejati.. Huhu

    BalasPadam
  7. blogspot tgh nk upgrade kot..hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hopefully kan...update biar makin canggih & menarik (^^,)

      Padam
  8. salam. sila buka blog abe kie slps jam 9 pagi selasa utk mengetahui penyelesaian bagi masalah x boleh follow blog ini. Suspense ni...

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2