Nuff

28 Mei 2014

ENTRI PENGHARGAAN ... TO PENGANJUR / SPONSOR GIVEAWAY

GA MAC 2014 by Emas Putih
Hee.. macam biasa, disebabkan semua hadiah dah diterima, teman pun buatlah entri penghargaan ini.. memang selalu kalau menang apa2 teman akan buat camni.. untuk menghargai sponsor atau penganjur GA tersebut.. Ok, yang 1st sekali teman nak ucapkan terima kasih buat Uzu a.k.a Blog Emas Putih sebab menganjurkan Giveaway ini, heee.. actually banyak kali jugak join GA uzu, tapi tak pernah menang, kali ni menang pulak.. Alhamdullah... for the 1st time.. harap2 lepas ni ada rezeki lagi menang hadiah GA yang dianjurkan ole Uzu yang Fofular n comel ni.. =)
Hadiah yang Teman Menang ialah RM30x1 
dari Giveaway : GA Mac 2014 by Emas Putih Pemenang No : 7: http://tengkubutang.blogspot.com/2014/03/ga-mac-2014-by-emas-putih.html (link penyertaan) 
Senarai Peserta-->http://www.kisahemasputih.com/2014/03/senarai-peserta-ga-mac-2014-by-emas.html

Senarai pemenang-->http://www.kisahemasputih.com/2014/03/senarai-pemenang-ga-mac-2014-by-emas.html

dan nak ucap terima kasih buat sponsor yang baik hati.. heee.. seperti nama belog beliau.. yangbaik.. hee.. ok, jom singgah blog dan FB kak sponsor tersebut.. iaitu kak..
Salatul Zarida Ishakhttp://yangbaik.blogspot.com/
Note : Hadiah wang tersebut dari awal lagi sebelum terima lagi, teman dah niatkan dalam hati nak buat sumbangan sikit kat Yayasan Waqaf Malaysia.. Alhamdulillah.. tercapai gak niat tu. moga pahalanya dapat dikongsi bersama kak Salatul Zarida Ishak hendaknya yea.. Aamiinn..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Segmen Kenali Sirah Rasulullah S.A.W
Hadiah yang Teman Menang ialah Button Badge
dari Segmen Kenali Sirah Rasulullah S.A.W
Nak ucap terima kasih buat Penganjur Segmen Zaza dan Nilam.. Jom singgah blog n FB :
Zaza Imanhttp://www.zazazehra.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Contest Artikel Pilihan by Buasir Otak
Hadiah yang Teman Menang ialah RM30x1 

Related Posts

5 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2