07 Mei 2014

LAGI SEHARI UNTUK PENGUMUMAN PEMENANG GA TEMAN.. =)

SABO YEAAAA... heeee.. apa2 pun.. check betui2 link entri pemnyertaan korang ada tersenarai ke tak yea.. heeee.. kalau dah umum baru nak gitau, mintak mahap la yea.. kekekekeke.. okeh.. tataaaa

ENTRI GIVEAWAY-->KLIK SINI
SENARAI PESERTA-->KLIK SINI
SENARAI SPONSOR & HADIAH -->KLIK SINI
HADIAH MISTERI-->KLIK SINI

INSYAALLAH.. kalau takdea paa2 hal.. Jumaat ni teman umum pemenang yea..

Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

5 ulasan:

  1. wahhh tk sabar sapala yg betuah tu yer

    BalasPadam
  2. baru tahu ada GA.. sempat lagi ke nak join..

    BalasPadam
  3. wah mesti berdebar2 peserta tu...

    BalasPadam
  4. ehem ehem.. sponsor datang menyebok kat sini

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥