Nuff

28 Mei 2014

Related Posts

11 ulasan:

  1. haishhh baru je lepas selfie tadi..kekeke..

    BalasPadam
  2. kalau boleh dalam dewan bersalin baby keluar pun nak selfie...wakakakakaka....

    BalasPadam
  3. haah setuju ini memang penyakit mental .. selfie tak tentu pasal btw kak jemput singgah blog saya http://www.kacamataview.com/

    BalasPadam
  4. haha.... memang betol2 deman selfie

    BalasPadam
  5. start pregnt ni kan kak, kita punya mlas nak bergambar..hehe.. jauh beza kalau tak pregnt. suka sngt bergambar.

    BalasPadam
  6. Hahahah dah nazak pun still selfie. Hahahaha. Tapi apa yang dikatakan dalam gambar ni memang betul. Selfie je memanjang, sampai ada lagu selfie lah.. hehehe

    BalasPadam
  7. haha..parah..sampai masuk wad kritikal pun nak selfie

    BalasPadam
  8. Haha parah betul dah krtitkal pun smpt jgk haha

    BalasPadam
  9. Hahahaha.. parah dah tu kalo smpi nak ajal pun nak selfie.. x hagak hagak...
    tp mmg jd trend dah pun skrg ni.. iols pun dah terjangkit..

    BalasPadam
  10. haha..timm xda lgi kna penyakit ni..kalau selfie pun utk simpanan sndri..bukan tontonan umum..haha!

    BalasPadam
  11. Lolololo xD Tak boleh blah betul gambar dia. pftttt

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2