Nuff

08 Jun 2014

FRESHKON ALURRING EYES BUAT MATA TAMPAK MENAWAN!

FRESHKON ALURRING EYES
Cosmetic Contact Lenses

hEE.. saja nak share dengan korang pasal Contact Lens FreshKon ni kan.. sape yang biasa pakai lens mesti tau brand FreshKon yang gah ni kan.. haaa... kalau nak tau, gambo atas ni teman memakai lens tau, brand FreshKon Alluring Eyes in Winsome Brown, ada lagi satu yang teman suka ialah FreshKon Alluring Eyes Magnetic Grey.. fuh.. memang menawan kot mata kita jadinya.. teman selalu beli untuk hari2 special jea.. hehe..
FreshKon Mosaic Ni pun teman pernah try masa kawen hari tu.. 
memang cantikk.. heee.. nampak Natural tapi cunnn..

Memang puas hati pakai lens brand FreshKon ni, yup.. puas hati.. heee.. gambo kawen nampak lawa weh.. (aishh.. tak original lea teman ni yea.. kikiki.. )

Opss.. Teman nak kasi pendapat sikit yea.. heee.. perasan tak, ada sesetengah orang tu bila pakai lens color mata dia nampak pelik dan semacam? pernah tengok takk? haaa.. meh sini teman nak share pendapat teman nape mata korang nampak pelik.. 


1.) Kalau Mata korang jenis kecik (mcm cinese look), jangan pilih lens yang terover besarkan anak mata, sebab korang akan nampak pelik sangat tau, coz bila mata korang kecik, so mata putih korang pun kecik gak kan? so, bila pakai lens yang ber diameter beso (untuk beso kan anak mata hitam), mata hitam korang akan menutup 90% mata putih korang.. so.. memang agak pelik org lihat.. bagi teman, ambil lah yang sederhana besar diameternya.. takyah lea beso sangat kang buat muka tampak pelik buat apa kann.. mereka yang bermata beso sesuailah pakai lens ni.. kena pandailah tengok gak sebelum mencuba apa2 yea..

2.) Jangan pilih Lens Hitam Gelap sangat kalau mata tu kecik, pilih kaler grey atau brown.. kalau pilih kaler hitam pekat.. rasa macam menakutkan aje mata korang tu.. 

3.) Last sekali.. kalau pilih lens, pilih lah brand FreshKon.. heee.. sebab? sebab ia selamat daripada kita beli contact lens yang tak berjenama dan import dari luar tu (Korea).. kan banyak kat online kan? haaa.. hati2 yea.. jangan main beli je.. kita taktau expired nya bila sebab takde tulis, pastu taktau berapa water content dia, pastu kita tak tau syarikat dari mana yang keluarkan contact lens tu.. apa2 pun tepuk dada tanya selera.. 

heee.. teman pun dulu pernah gak terbeli lens dari luar.. masa tu takut dah sebab terdengar macam2 citer pasal lens yang bukan dari syarikat pengeluar yang dipercayai, lepas tu terus beli lens dari FreshKon aje, tu pun sebab nak pakai time kawen.. heee.. nampak mata lawo n galak gitu.. kekekeke.. korang taknak try keee..??
Jom Sign Up jadi Members FreshKon nak..? heee.. ada promotion FREE TRIAL LENSES untuk mereka yang mendaftar.. haaa.. bila lagi nak try lenses dari Freshkon kannn.. KLIK BANNER KUNING ATAS NI UNTUK SIGN UP
ADA LAGiiiii...
Inilah peluang terakhir anda untuk mendapatkan lebih besar, mata lebih terang serta merta! Daftar di sini dan dapatkan Mata memikat, PERCUMA kanta percubaan harian ditambah dengan baucar diskaun RM10. 
Klik di sini untuk mendaftar -->https://apps.facebook.com/freshkon_my_reg/
Hurry and redeem it before it ends on 8 June! 
Your eyes are waiting for a beautiful makeover!

Jom Singgah dan Jenguk Fanpage
Freshkon Malaysia

Related Posts

21 ulasan:

  1. akak memang dari dulu suka pakai freshkon nie...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ho.. best kan? rasa yakin pun ada sebab brand ni dah terbukti sah dan selamat kan..

      Padam
  2. Ena pun pakai fresh kon.. hehehehehehehe

    BalasPadam
  3. emm, mmg tgh gatal tgn nk cari lens..hehe..

    BalasPadam
  4. wah, nak try ni sebab saya rabun. Tak pernah pakai contact lens ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. haa.. daftar le jadi members mana tau dapat free trial

      Padam
  5. wow... cool, nak try tapi takut... camana kalau lens tuh pergi dekat belakang mata... uwaaaaaaa....

    harap2 mata tak makin teruk rabun ahahaha :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh, mana ada sampai macam tu sekali.. cuma elakkan tido dengan memakai lens aje..

      Padam
  6. tak beranila nad nak pakai lens2 ni..seriau nak msukkan dalam mata..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok jea Nadia.. takde apalah.. benda ni lembut.. bukan keras.. =)

      Padam
  7. uuu... sori lah akak tak pandai pakai benda alah ni...
    tapi cantik jugak kan? :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. cantik.. memang lain nampak muka tu bila pakai lens.. hee

      Padam
  8. Datang dari segmen kak Mia. Nice blog :)
    official blog --> http://fiqansz.blogspot.com
    Dan jemput join giveaway fiqa dengan hanya melengkapkan 3 syarat mudah ^^

    1). Infinite Last Romeo Giveaway

    GRAND PRIZE / TOP REFERRAL (1 winner):
    1x Infinite Last Romeo Official Album

    LUCKY DRAW (16 Winners):
    1x MP3 shuffle + 2GB Memory Card (All copy of Infinite Album in it)
    1x INFINITE Replica Jersey (all members available)
    2x INFINITE Special Limited Edition Button Badges
    1x Infinite Key Holder
    1x INFINITE Button Badge
    2x Notebook
    8x Topup RM5

    Giveaway end: 15 Jun 2014


    *Click on the link below to enter:
    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ


    2). Segmen Saya Nak Doodle 48 Jam by Fiqa Nsz

    Hadiahnya:
    Peserta terawal x5 - Doodle
    Peserta Random x5 - Doodle

    Segmen Tamat pada 7hb Jun tepat pukul 1 AM.

    *Klik pada link dibawah untuk menyertai:
    SEGMEN SAYA NAK DOODLE 48 JAM BY FIQA NSZ

    BalasPadam
  9. semua yang komen sini teman udah bw balik .. tq sudi singgah n komen.. =)

    BalasPadam
  10. kak mia pakai lens sekali sekala je

    #terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    BalasPadam
  11. Saya admit mata sepet tapi xnak guna juga *degil* hehehee.. memang tak pandai guna tapi macam cantik ^_^

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New