Nuff

13 Jun 2014

Syuhada Baharudin Cepatlah Bangun!

Mari sama2 doakan yang terbaik buat Blogger Syuhada Baharudin (empunya Blog Motivasi dan Tips berguna iaitu syuhadabaharudin.com ), yang kini masih dalam keadaan tidak sedar selepas pengsan kelmarin.. Semoga Syue cepat sedar, dan sembuh seperti sediakala.. Nak sangat tengok dia sihat dan aktif macam dulu.. 

Walaupun teman tak kenal dia secara rapat tapi teman kagum dengan kejayaan Syue dalam bisnesnya.. dan suka ikuti perkembangan Syue ni sejak mula2 terjumpa blog Syue ni.. Very hardworking woman..!! yea..teman respect kat Syue ni.. apa2 pun mari kita sama2 doakan semoga Syue cepat sedar dari tidurnya.. Semoga Syue bangun dengan ceria dan sihat sepenuhnya.. Aamiiinn.. 

Inilah dia semangat setiakawan antara Blogger2.. Semua rakan Blogger turut sama2 mendoakan Syue.. Walau kita tak kenal rapat namun rasa kasih tu tetap ada..
Get Well soon Syue..

Related Posts

17 ulasan:

  1. Semoga beliau cepat sembuh...aamiin

    BalasPadam
  2. moga syu cepat sembuh..bila dengar berita nie pun rasa tersentap jugak...Walau tak pernah berjumpa tapi semangat setiakawan sesama blogger tetap ada..kalau ada sesiapa yang pergi melawat tu,jangan lupa update pasal dia.

    BalasPadam
  3. Memang begitu lah sepatut nya dalam bersahabat… sentiasa perlu saling mendoakan sesama sahabat… tak kira lah samaada rapat ataupun tak.....mungkin hari nih syue perlukan doa dan sokongan dari sahabat, mana tahu kendian hari sok2 dia pulak yg mendoakan kesihatan insan lain….. apa pun moga syue cepat sembuh dan harap keluarganya bersabar dengan ujian yang Allah berikan… pasti ada hikmah di sebalik kejadian… in shaa Allah ;-)

    BalasPadam
  4. semoga dia sihat seperti sedia kala semula :)

    BalasPadam
  5. AMIN~. Semoga dia sedar dari koma dengan secepat yang mungkin.

    BalasPadam
  6. semoga kak syu cepat sembuh....amin..

    BalasPadam
  7. Harap2 Kak Syu xde pape laa....aminn

    BalasPadam
  8. Insyaallah.. Syu akan baik2 saja... kita doakan saja yang baik2 untuk dirinya...

    BalasPadam
  9. Semua sis Shudaha cepat sembuh..aminnn

    BalasPadam
  10. Wlpn x knl, ttap doakn moga sis syuhada cpt sembuh..

    BalasPadam
  11. tak pernah bersua tapi Kak sue rajin BW kalau ada GA
    semoga cepat sembuh

    BalasPadam
  12. Terima kasih semua.. semoga bila Syue sedar nanti, dia baca entri ni.. khas untuk Syue..

    BalasPadam
  13. Semuga blogger Syuhada cepat sembuh dan perolehi nikmat kesihatan seperti sediakala...

    BalasPadam
  14. Terharu dengan ikatan persahabatan yg terjalin. Semoga Syuhada cepat sembuh. InsyaAllah

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New