Nuff

02 Jun 2014

TERATAI BURGER - BURGER PALING SEDAP IN THE WORLD!!

Slurppp.. meleleh air liur masa menaip entri nih.. haha.. terbayang burger orang tu yang sodap..memang sedap pun weh.. puas makannya tau.. daging yang dibakar lembut, sos mayonis yang dap2 emm.. sayur dan bahan2 yang fullamakk.. mabeles puas hati.. heeee.. 
Stall Burger ni bersih dan buat teman nak jadi regular customer dia je tau.. ha2.. pekerjanya dua orang jea.. tapi.. cekap giler buat burger.. yang beli pun ramai giler, beratur panjang kot.. heeee.. kalau dah sedap camtu memang lea orang akan datang membeli sekali lagi, yea tak?? heee..   
inilah mereka yang punya bisnes ni.. terbaek..
salute bila melayu pandai cari rezeki camni.. 
haaa.. ni menu nya.. banyak kan.. ha2.. teman selalu order burger daging double special.. giler2 kenyang bebb.. 
 
tengok tu, banyak kan order yang tengah dia siapkan..  
ni dia teman punya.. lum buka lagi tapi bau dia masyaAllah..  
sorry.. gambo tak jelas.. 
dah gigit sikit.. lembut dan berjusss.. takmau berhenti dah..
terus ngappp.. ha3.. 

sape2 yang nak rasa burger sedap ni, bolehlah gi sini.. heee.. dekat area Apartment Teratai Mewah (Setapak) je, dekat Anandur tu.. kalau dari Mydin straight aje ke depan.. mesti jumpa punya.. tapi malam sahaja tauu! heee.. kalau datang siang tak ada yea.. dengo betui2.. tak ada... 

Related Posts

10 ulasan:

  1. Ena dah lama tak makan burger tau kak. Tetiba rasa tekak ni nak makan burger malam ni bila akak post pasal burger yang sedap ni. Huaaaaaaaaaaaa. Mohon post kat ena satu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haippp.. Ainaa.. lupa eh.. ainaa mana leh makan malammm.. heeeeee.. krik krik krik

      Padam
  2. ni yang buatkan rasa nak rasa ni... hew hew hew...

    BalasPadam
  3. sedapnyeee dh lme xmkn burger..huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. He2.. fully recomended.. burger dia bestt

      Padam
  4. Nyum..nyum...dapnyerrrrrrr...... kat setapak?..setapak kat wangsa maju tu ker?.... kompius teman... berger ni dagingnyer buat sendiri ker?..ala-ala cam berger bakar tuuuu... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat setapak, heeee... burger bukan buat sendiri punya.. tp cara masak dia yg sodap tu..

      Padam
  5. wow.... layout baru... suka layout ne... tak serabut...

    alahai sis... jauhnya kat setapak.... tak per lah... tolong makan kan yer...
    bertapak-tapak kalau eden nak ke setapak tu... hehehehe....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Heeeeeee.. ok yea layout ni? Alhamdulillah.. tq buat tukang edit blig teman.. heee

      Oho.. jauh ke? Alahai.. xpe.. teman tlg mkn kan yea.. ngappp

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile

adseng

GA New