17 Julai 2014

Mata Cantik Dengan Flexiliner | L'élan Vital For Eyes

Alhamdulillah.. setelah beberapa kali asyik tukar eyeliner, dan asyik dapat yang comot dan bersememeh.. akhirnya jumpa balik Eyeliner yang teman suka pakai selama ni.. memang puas hati sangat.. mata cantik, tak comot.. nak lukis pun senang aje.. 

Berusnya yang lebar membuatkan garisan beralun cantik je atas kelopak mata.. heeee.. teman berani share sebab memang dah terbukti cantik bila dipakai.. serius kome.. mata tak comot dan kaler dia brilliant! dengan berus ala-ala kaligrafi nih, memang menjimatkan masa kita tau nak bermakeup tang mata ni.. 

Dan... jangan tak percaya, ia boleh tahan berbulan2 tauu.. tapi pastikan peenutupnya sentiasa tertutup tau.. jangan buka lak.. abes lea ink dia.. macam magic kaler gak le kan.. kalau dah terbuka kena udara.. keringlah ink dia.. so, kena pandai jaga lah ye! barang kita..

This water-based, carbon black eyeliner highlights your eyes quickly and easily with the best of flexibility and accuracy!

Its unique calligraphic brush offers ultimate control with a perfect balance of firmness and softness for super-smooth, mistake-proof lining. Releases just the right amount of colour consistently on the tip for even application with each stroke.

Nak Order? boleh PM Tengkubutang Miaw di Facebook.. 

Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

5 ulasan:

  1. ini macam menarik jer ni, al maklumlah asal make up jer memang teman minat kannn??? hew hew hew...

    BalasPadam
  2. Lya pun suka guna yg jns mcm ni

    BalasPadam
  3. saja mai singgah na tengku butang

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥