Nuff

22 Julai 2014

MENANG HADIAH SAGUHATI HADIAH CONTEST BALIK KAMPUNG BERSAMA PIXY

hihihi.. Balik Kampung Kalau Tak Ada Pixy memang tak jadi... |
Heee... hari ni nak citer pasal dapat panggilan dari Pixy punya company.. mula-mula terkejut jugak.. dan paling tak percaya tu... mula2 memang teman taknak jawap sebab asyik dapat panggilan dari bank/insuran aje.. malas nak jawap.. tapi bila fikir takut ada hal penting ke, teman jawab gak untuk kali ke-3 call.. gigih betul Pixy punya staff call teman sampai dapat.. syukur Alhamdulillah teman jawap gak call tu.. hu3.. kalau tak.. terlepas macam tahun lepas lea.. BACA SINI.(baca ayat paling last)..

Tadi Pixy Company nak confrim kan no. ic dan alamat untuk tujuan pengeposan.. tapi taktau lea bila sampai barangnya kan.. dah tentu lepas raya tu kan.. apa2 pun tak ngape.. janji teman happyt.. heee.. lepas raya pun lepas rayalah.. nanti teman dah terima teman buat review yea.. actually ada satu review pasal produk Pixy ni teman tak up dalam entri lagi.. tak cukup masa.. nantilah teman up yea.. weeeee... ha.. jom tengok hadiah2 lain.. 
Teman menang hadiah saguhati, yang gambo no.3 tu.. Alhamdulillah...

= Hadiah lain yang ditawarkan =
  • Hadiah Utama x 1
    Fuji Instax Mini 8 + 2 pek filem
    Dan Hamper produk PIXY bernilai RM70 (Radiant Finish Lightening Cream, Two Way Cake, Gentle & Moist Cleansing Lotion, Single Step Liquid Foam, Eye & Lip Makeup Remover)
  • Hadiah Kedua x 10
    Hamper produk PIXY bernilai RM70 (Radiant Finish Lightening Cream, Two Way Cake, Gentle & Moist Cleansing Lotion, Single Step Liquid Foam, Eye & Lip Makeup Remover)
  • Hadiah Saguhati x 50
    Produk PIXY bernilai RM30 (Radiant Finish Lightening Cream dan Gentle & Moist Cleansing Lotion)
CARA PENYERTAAN PERADUAN PIXY (Dah lepas tapi saja share)
haa.. hari tu teman buat senang aje.. ikut cara-cara kat bawah ni lah.. tak susah mana pun, saja mencuba2.. kot rezeki menang tu ada kan... Akhirnya menang jugak.. walaupun saguhati, syukur Alhamdulillah.. hehehehe..


  • 1Isi ruang kapsyen dan muat naik gambar menunjukkan apa yang anda bawa bersama untuk pulang ke kampung halaman di musim perayaan ini.
  • 2Gambar mesti mengandungi sekurang-kurangnya satu produk PIXY.
    *Sila lihat contoh gambar di galeri
  • 3Isi borang penyertaan.
  • 4Terima E-baucer dan berpeluang untuk memenangi Hadiah Utama peraduan 'Balik Kampung Bersama PIXY'. Pemenang-pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti di dalam gambar dan kapsyen gambar yang dihantar
  • gambar dan info dari blog : http://ssurianahyana.blogspot.com/

Related Posts

10 ulasan:

  1. Alhmdulillah.. Rezeki akk.. Kita xpkai lg yng hritu dpt kak.. Sbb nk hbiskn stok olay.. Tahniah kak..

    BalasPadam
  2. Tahniah bt rezeki nak raya tu

    BalasPadam
  3. Wah..bestnya. Tahniah sis. :)

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..yumida dpt tempat ke-2
    terkezut jugak dpt call pagi td..hepi..alhamdulillah..rezeki ramadhan

    BalasPadam
  5. wahh..tahniah tengkubutang&yumida..kita pun dapat juga..tp saguhati jer..

    BalasPadam
  6. Tahniah, Dlm beg cikna pun mesti ade lotion R Series& minyak cap kapak tu....;-)

    BalasPadam
  7. hehe kita pon menang hadiah saguhati jgk...last minit join dh nk close date...tak sangka menang..xcited jgk ni tggu brg..hehehe

    BalasPadam
  8. Terima kasih diatas semua maklumat yg di keluarkan

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New