Nuff

27 Ogos 2014

Hadiah dari Pixy Malaysia

Heee.. hari tu teman ada citer kan rezeki menang hadiah saguhati dari Pixy Malaysia (Saguhati pun nak kecoh!) aisshh.. sukati teman le nak kecoh pun kannn.. he3.. takdelah.. saja je buat entri ni, sebab kat entri pasal Pixy hari tu teman ada citer nak share gambo hadiah yang teman terima kan.. 

haa.. ni le gambonya.. Sepatutnya teman terima barang ni pada 31/8/2014 (tarikh pada slip poslaju tu) tapi disebabkan pada masa tu teman masih di Ipoh.. kena warded lak tu kat Hospital Ipoh, So.. terpaksa le barang tu beristirehat di Poslaju Taman Melawati.. 

Mujur belum cukup 14 hari hari lagi, kalau tak barang tu patah balik ke tuan pengirimnya lah kalau tak dituntut dalam waktu yang diberikan tu.. So, sampai je kat KL hari tu terus teman call Hotline Poslaju, mintak buat serahan kedua.. Alhamdulillah.. boleh lagi.. heee.. sib baik..

Haa.. Akhirnya barang pun sampai 2 hari selepasnya.. Syukur Alhamdulillah.. heee.. terus buka hadiah.. dapat Krim dan PIXY GENTLE & MOISE CLEANSING LOTION, he2.. 

Sebelum tu memang teman dah ada dah cleansing lotion Pixy tu, memang segar bugar je rasa pakai menda tu tau... tak caya?? meh baca sini-->PIXY Gentle Moist Cleansing Lotion Terbaekkk!!
itu je nak review.. heh heh heh.. Opsss.. abaikan muka teman yang pelik kat atas ni.. masa tu baru beberapa hari keluar wad tu.. muka pun macam something.. i dont know, tapi orang2 kat situ yang cakap camtu.. "muka nampak lain" .. tang mana lainnya taktau lea.. 

Related Posts

4 ulasan:

  1. shark tunmpang tgk je lar.
    x sempat2 nk join tempoh hari,
    tahniah sbb terpilih.
    ramai jugak yg join kalau x silap.

    BalasPadam
  2. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking..Tahniah ya.. salam perkenalan, salam ceria dari MyCherita

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New