Nuff

27 Ogos 2014

Lirik Lagu Malaikat - Hazama


Lirik Lagu Malaikat - Hazama |
Haissssh.. taktau lah nape teman leh tersuka lak lagu ni.. ini semua sebab tertengok movie lakonan Hazama kot.. apa ntah tajuknya.. teman pun dah lupa.. tapi dalam tu semua main lagu2 Hazama yang best2 belaka.. memang suara Hazama ni Power giler.. jatuh cinta kot dengar lagu2 dia.. 

Haa... Lagu Malaikat ni, memang rancak tau, tapi kalau korang hayati lirik-lirik lagu ni, pasti korang akan terasa yang sebenarnya apa yang disampaikan dalam nyanyian ni jugak boleh membuatkan insan yang bercinta menangis sekiranya berada dalam situasi ditinggalkan kekasih (bertemu ilahi)..

Aishhh.. apa-apa pun, korang dengo sendiri lah yea.. tapi teman nak share lagu yang ni dulu sebab memang teman dah tersuka dengan rentak dan suara Hazama dalam lagu nih.. heeeee.. selamat berhibur yea! dalam bosan2 buat koje, hilang gak tension dengo lagu Hazama nih! he2! Lagu-Lagu lain? Klik sini --> Penglipur Lara

Lirik Lagu Malaikat - Hazama

Chorus:
Tuhanku Kamu tolonglah hantarkan kepadanya
Malaikat untuk jaganya bila ku tiada
Tunaikan semua permintaannya kerna
Ku cintanya sungguh-sungguh

*Pagi petang berlumba
Terkejar-kejar masa
Cuba bina istana untuk hidup bersama
Berkelip-kelip mata paksa diri bekerja
Tapi lebih ku rela lihat senyumanmu

Ini sahaja ku mampu demi menjaga kamu
Ku tambahkan satu doa untuk kamu

Ulang Chorus

Benar ku menyedari kini ku menghadapi
Segala yang ditakdirkan untuk hidupku
Maafkanlah diriku kerna melukakanmu
Terpaksa ku melangkah pergi
Meninggalkan kamu

Ini sahaja waktuku di dunia menjagamu
Ku tambahkan satu doa untuk kamu

Ulang Chorus

Sampaikanlah rinduku padanya
Agar dia sentiasa sempurna
Bawalah cinta kita
Terbang bersama ke syurga

Ulang Chorus

Related Posts

12 ulasan:

  1. belum dengar lagi lagu ni, nak kena dengar jugak ni... hu hu hu...

    BalasPadam
  2. my feveret song skrg memang minat hazama ni,suara power lagu best2

    BalasPadam
  3. thanks for sharing...baru 1st time dengar nih...^_^

    BalasPadam
  4. lagu ni mcm sampah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klaw smpah , tk pyah dngar

      Padam
  5. oooi...tanpa klu ko tak puas hati...kutuk lagu org cam smpah...tak yah dgarlh

    BalasPadam
  6. kalau tak suke..ddk diam-diam je la..xbaik cakap cm tu...haisssh...jaga tutur bicara dulu

    BalasPadam
  7. lirik best..tp susunan lagu agak x kena dgn lirik..sikit rugi..just pendapat..

    BalasPadam
  8. ahah jangan gaduh

    BalasPadam
  9. Pehal doe korang??? mcm siel je nk kutuk lagu feveret aku !

    BalasPadam
  10. Jangan kutuk lagu oranglah:D

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New