14 Mac 2016

Review - Krim Herba Kemboja

Untuk order, boleh whatsapp : 
019-6783724 
Krim Herba Kemboja yang mempunyai bahan campuran daripada ramuan herba semula jadi Seperti Beras, Pegaga,Manjakani dan juga bahan-bahan akar kayu herba yang lain. 

Harganya cuma rm65 sahaja TERMASUK POST. Dengan penggunaan/sapuan sekali sahaja setiap malam.. Krim ini boleh bertahan selama 3-4 minggu (sebulan)..
Untuk Order boleh hubungi/Whatsapp terus- 011-15732984 Puan Sulaihah (HQ) atau layari Website Khazanah Penawar.. LIKE Fanpage Khazanah Penawar,  Kalau nak order dengan rakan Blogger, leh je PM Pahlawan Merah / Batrisyia Qistina.. (^___^).. Selamat membeli yea.. teman dah cuba, wallahhhhh.. so puas hati.. korang bila lagi?? hehehehe.. 
Pakai dalam 3 hari sudah dapat rasa perubahannya...
iyeee.. tak tipuu..cubalah!
Berat 10g. Boleh tahan 2 minggu atau lebih kalau pandai pakai.. 
(pakai nipis aje.. tak perlu tebal2)
bekas pacackging nya lebih kurang camni...
bila dah buka penutup.. ada satu lagi cover penutup
Taraaa.. ini isinya.. sorry lah.. dah tinggal sikit.. teman guna.. dah hampir sebulan, tapi isinya banyak lagi.. heee.. kena pandai oleskan ke muka tau, kalau pakai sikit pun dah nampak kesan.. dont worry.. takyah tempek tebal2 hokeh! Tapi untuk kesan lebih baik, pastikan punya tido yang cukup gak.. jangan mata lobam sudaa.. kalau mata lobam, pakai krim apa2 pun hilang seri.. huk2.. macam teman, selalu tido lambat, mata panda ni.. Opsssss.. dah try tido awal.. tapi ada jelea hal nya.. tambah sekarang.. perut meragam sesaja..
Hanya sapu di muka setiap malam sebelum tidur.
Sebelum ini teman dah banyak menghabiskan duit membeli bermacam-macam jenis krim berjenama. Tapi semuanya tak menampakkan hasil yang memuaskan.. pasti ada je masalah lain timbul, kulit terbakar lea, naik jerawat kecik2 lea, gatal2 muka la, muka merah2 pun teman pernah kena.. jenuh kena marah dengan Abah dan emak teman sebab suka sangat cuba macam2 produk.. last2 mujka terbakar macam udang merah tu.. erghhh.. segan kot gi koje.. semua tegur muka kita kaann.. 

Tapi still gak mencari produk yang sesuai dengan muka yang tak mengelupaskan kulit muka.. Last-last dapat juga krim muka herba dari Kemboja yang tak disangka-sangka datang-nya. Ini semua dengan izin Allah swt.
Sehari sekali saja pakai, kulit dah rasa selesa, sapu bedak pun rasa rata. Alhamdulillah mungkin kulit teman serasi dengan Krim Kemboja ini. Ermm! siapa yang mengalami masalah kulit kusam, jerawat dan berjeragat, taulah macam mana rasa stress bila tengok muka sendiri.
Setakat ni, Alhamdulillah teman sangat berpuas hati dengan hasil pemakaian Krim Kemboja ini. Muka kira dah nak settle, nak-nak orang malas make up macam teman. Ekeke..! Kalau dapat kulit muka yang tak kusam bersyukur sangat pada Allah.
So, kalau ada sahabat-sahabat yang mempunyai masalah kulit muka sama seperti teman, tetapi masih tidak terjumpa mana-mana krim muka yang sesuai. Bolehlah cuba Krim dari Kemboja yang sangat mujarab ini. Bersih, Halal dan terbukti berkesan. Ins Shaa Allah. 
heee.. nah teman belanja satu gambo... 
masa ni dah beberapa kali guna Krim Herba Kemboja dah.. 
Tak perlu pakai bedak tebal2 dah.. Alhamdulillah.. 

Opss.. lupa nak gitau lagi satu, 
Produk ini dah dapat kelulusan dari KKM dan Sijil Halal tau! 
So, dont worry Okay.. Menggunakan bahan semulajadi, pasti selamat.. insyaAllah..

Untuk Order Boleh msg/whatsapp 
Direct  HQ  terus di nombor011-15732984 
Puan Sulaihah (HQ) 

atau layari Website Khazanah Penawar.. 
LIKE Fanpage Khazanah Penawar,  
Kalau nak order boleh juga PM Batrisyia Qistina.. (^___^).. 
Selamat membeli yea.. 

Psssttt.... Kalau nak order dengan rakan Blogger,
leh je PM 
Pahlawan Merah .. (^___^)


Note : Kalau ikut kulit teman, teman serasi pakai Krim Herba Kemboja ni dengan Sabun Al-Razi.. takde apa2 alahan, dan takde kesan negatif pun.. Ok je pakai.. puas hati.. macam satu kombinasi yang bagus lak.. Alhamdulillah.. syukur.. setakat ni bagi teman dah jumpa produk yang sesuai dengan kulit wajah teman..

Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

45 ulasan:

  1. Balasan
    1. memang best.. cubalah.. pakai nipis je.. takyah tebal2.. pakai waktu malam sebelum tido.. pastu esok pagi mesti rasa muka macam lain sikit.. bersih dan pori2 mengecil sikit.. pakai dengan Sabun Al-Razi.. lagi cunnn

      Padam
    2. hanya guna waktu mlm saja ke? jd waktu siang tak perlu sebarang krim blh?

      Padam
  2. klau nekcil guna ok tak tengku..sbb kulit tue dah naik jeragat
    nnti nekcik oder mgan tengki jerlah boleh

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak.. teman tak jual Nekcik, kena pm Fanpage Krim Herba Kemboja Original atau wasap no. Pn. Sya 0193184316 .. insyaAllah jeragat pun boleh hilang kalau guna secara konsisten..

      Padam
  3. menarik tu....yg penting dah ade testimoni jujur..skrang ni produk gile2 amik artis jadi duta tapi artis tu tak guna pun produk tu sebenarnyer....

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. betui2.. artis yang memang dah cantik jadi duta memang orang kadang2 leh terbeli gak, terpengaruh tengok kulit retis cantik.. walhal dia tak guna/makan pun produk tu..

      Padam
  4. Teringin juga... kak butang mohon lanje ena pelissss.. hehehehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aishh.. tak payahhh.. Ainaa dan cantik lawa, gebus, comeyyy.. hi3

      Padam
  5. Balasan
    1. memang menarik Lieya.. try la.. tanpa pengelupasan tau..

      Padam
    2. brp hrga ni??

      Padam
  6. salam singgah. yg penting, semulajadi. hasilnya pasti puas hati ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu.. terbaek dan puas hati.. sendiri pakai, muka dah takde jerawat..

      Padam
  7. Menarik memang menarik tapi takut jugak nak try. Tapi saya memang ada masalah jerawat teruk pun tapi tu laaaa. Erghhh stressss :(

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaa.. kalau camtu.. try lea beli krim ni.. sangat2 di syor kan.. pastu beli la sabun Al-Razi tu, pakai dua produst ni, insyaAllah.. jerawat akan hilang sikti demi sikit.. Sabun Al-Razi boleh beli kat Facebook Embun Beauty House, rm40 siap post.. ada 2 sabun dalam satu kotak, jimat.. leh pakai dalam 3 bulan insyaAllah..

      Padam
  8. ado kementrian kesihatan lulus ke....takut ada kimia....

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru je dpt result n kelulusan dari kkm n sijil halal hari nie.. dont worry.. bahan semulajadi, pasti selamat.. insyaAllah..

      Padam
    2. Ade x no kkm nye...risau jugak, skg ni mcm2 penyakit..

      Padam
  9. tak leh bagi bini tengok nih. haha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha2.. bior le bini nak nengok... dia bukan suruh beli banyak pun, dia nak beli sekarton ajo.. kikiki

      Padam
  10. makin cantik dan comel le kak butang ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu.. Nadia pakai lagi comel sgt sgt..

      Padam
  11. nak sangat try,, rasanya sama efek dengan tanaka gak benda ni,, nak gak,, sobsss

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haaa.. Skrg muja dah try dah kan?

      Padam
  12. Bagus juga, jumpa krim yg sesuai..boleh try nanti

    BalasPadam
    Balasan
    1. he2.. try.. wanita kemboja selalu guna ni.. tu pasai depa cantikk.. heee

      Padam
  13. salam kenal dari LeYa...
    Wah...ade review produk juga ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal juga.. iye.. ada review produk.. yanag pernah teman sendiri guna

      Padam
  14. Sy dh wasap puan sulaihah dan puan sya. Niat nk cuba krim ni. Sy mmg ada masalah jerawat. Tp takde respon pun. ;(((((

    BalasPadam
  15. Sye takde mslh jerawat.. tpi klaw sje nk pkai boleh tak.. ke mcmne?

    BalasPadam
    Balasan
    1. selain jearawat ia sesuai utnuk cerah kan kulit.. baiki tona tak sekata.. jeragat..

      Padam
  16. Ramai jgk tgk blogger review produk ni. Haissshh gatal tgn je nk try jugakkk

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe.. sebab ia memang berkesan.. cuba lah.. heee

      Padam
  17. Klau klit dh ok, leh brhnti pkai @ kene truskn pkai??de side effect klau dh brhnti pkai??

    BalasPadam
    Balasan
    1. takde side effect.. tapi kalau teruskan guna lagi baguss

      Padam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa yang dikomen pehtu padam ni Amir? heee

      Padam
  19. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe.. Suria nak komen apa tu

      Padam
  20. Pakai waktu malam jeke? Siang takyah pakai ke?

    BalasPadam
  21. Pakai waktu malam jeke? Siang takyah pakai ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye.. malam je.. sebab pada waktu malam je kulit berehat dan masa untuk kita memperbaikinya..

      Padam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥