MESTI BACA!!

20 September 2014

Giveaway 2014 Mialiana.com


Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor

2. Wajib Like Fanpage Sponsor

3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!
klik pada banner untuk join.... atau klik link bawah ni..
Reactions:

23 ulasan:

  1. Datang singgah dari Ga yang sama :)

    BalasPadam
  2. http://kumahuitu.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    GIVEAWAY YG PALING MERIAH DENGAN HADIAH (BESTNYA)
    JANGAN LEPASKAN PELUANG ..(CEPAT2 SERTAINYA)
    PATUHI TERMA DAN SYARAT... (LIKE JGN TAK LIKE)
    GOOD LUCK SEMUA :)

    BalasPadam
  3. datang singgah dari segmen kak Mia..

    BalasPadam
  4. http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam
  5. Gud luck tb lya pun nak join la nnt

    BalasPadam
  6. singgah dan follow sini!

    www.ekinhoza.blogspot.com

    BalasPadam
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html (10oct)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html (20oct)

    BalasPadam
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    BalasPadam
  9. assalamualaikum...Singgah dari GA yg same...good luck for you..
    http://cikash.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam
  10. singgah melawat ^___^ goodluck! hiks.

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html ]

    BalasPadam
  11. singgah melawat ^___^ goodluck! hiks.

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html ]

    BalasPadam
  12. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam
  13. Good luck.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/20.14/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    BalasPadam
  14. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    BalasPadam
  15. Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam
  16. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam
  17. Singgah sini dari GA yang sama :)

    BalasPadam
  18. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    BalasPadam
  19. Salam, shad blogwalking dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam
  20. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥