23 September 2014

TUTORIAL CARA LILIT SHAWL/TUDUNG PART 2

Teknik hijab gaya ringkas. Stylish. |
Haii.. korang ingat tak entri teman yang lepas, yang teman share cara lilit shawl tu? tak ingat ye? kalau tak ingat, meh KLIK SINI.. klik tauuu!! 

heee.. korang tau.. ada gaya shawl yang teman dah try, tapi kan.. last2 bukak balik dan pakai tudung macam biasa, bukan apa.. rasa tak selesa sebab tak biasa kot, yelah.. teman kan suka yang simple2 aje.. cuma kalau ada special event tu, nak lea try pakai tudung/shawl lain daripada lain sikit.. 

tapi.. tengok gak lea sesuai ke tak dengan bentuk muka, takmau lea teman jadi mangsa fesyen lak kan.. kekekeke.. nak ber fasionn sangat la kunun.. last2 udah rupa pasu bunga bergerak lak kita.. 

Apa-apa pun, teman suka je tengok wanita2 cantik yang pandai menggayakan tudung/shawl ni.. lawaa je diorang pakai.. nape bila tang kita macam LANUN je rupanya? kekekeke..

Gambar2 tutorial ni teman search kat Google dan beberapa Facebook, dan letak kat sini sebab nanti nak try gak pakai camni time raya nanti.. heee.. 
 Square Hijab Paris
 Hijab Rose Tutorial.
 Shawl camni paling teman sukaaa.. 
awek tu pun cun kann..
 Shawl Glitter Zyana.
 Tutorial Shawl Lynda
Tudung Bawal Paisley Sakura

 Tutorial Shawl Satin Rose
 Tudung segi 4 shawl. Lagi.
 Fesyen Side Drapped Hijab
Tudung Bawal Curvy.


klik untuk lihat Tutorial lain... 


Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

4 ulasan:

  1. suka tengok... tapi tak reti pakai.. mau 1 jam baru siap pakai tudung... hahaha...

    BalasPadam
  2. bla tgk org pakai..senangnya..bila sendiri pakai..hancuss..hihik

    BalasPadam
  3. thanks for sharing...bole la cuba2 pasni...^_^

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥