Innity 1

Nuff

23 September 2014

TUTORIAL CARA LILIT SHAWL/TUDUNG PART 3

Simple & fashionable.
Cara Lilit Shawl Part 3, hamboih2.. kalau masih tak pandai gak pakai tudung camni taktau lah pulak kan.. dah banyak tutorial dan cara2 nak pakai tudung.shawl dengan bergaya, hanya perlu tangan yang semulajadi lembut dan kreatif untuk pakai tudung2 gaya camni.. kalau tangan kau keras, jangan haraplah nak dapat hasil macam model2 dalam gambo ni yea! (ekceli ayat ni tuju ke teman sebenonya.. hahahaha) apa2 pun.. jom tengok dan belajo jom! lupa lak.. entri sebelum ni pun ada cara lilit shawl/tudung.. sila klik kalau berminat nak nengok..  
Gaya Hana Tajima
 Ni Gaya apa taktau.. tapi cantik gak
 Gaya Cinta Tersimpul Mati via Dara.com / Karangkraf
 Tutorial Kreasi Pashmina Cantik dengan Headband.
 Gaya dua sejoli via Dara.com / Karangkraf
Gaya dua sejoli via Dara.com / Karangkraf 
 Gaya Selendang Citra Hati via Dara.com / Karangkraf
Citra Hati via Dara.com / Karangkraf



klik untuk lihat Tutorial lain... 

Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

8 ulasan:

  1. cntik....sesuai untuk ke majlis2 gaya tudung mcm ni... :)

    BalasPadam
  2. Cantik tapi saya tak pandai lilit-lilit macam ni walaupun lebih memilih selindang dalam penggunaan tudung.

    BalasPadam
  3. gaya dua sejoli, junior saya masa disekolah..hehe

    BalasPadam
  4. thanks memang mencari idea lilit shawl ni :)

    BalasPadam
  5. anis suke yg first tu..simple sgt2..hihi

    BalasPadam
  6. lawa2 semuanya... pandai dia lilit2 ye..

    BalasPadam
  7. cantik...
    saya sllnya lilit yg simple je tapi klu ada byk masa/tibe2 lak ada mood nak bgaya, start lah melilit sampai terbelit...hehehehe...thanks for sharing (^_^)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  8. mak aihhh berbelit2 mata akak nengok akak pakai tudung serlum aje... senang sket... almaklum le anak ramai..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile