Nuff

31 Oktober 2014

DAPAT SAMPEL SABUN EUMORA


haa.. teman nak share lagi satu ni ha.. Sabun Eumora yang rasanya ada yang tahu harganya camne kan.. teman just request sampel aje.. rasanya sebulan yang lepas teman isi form.. semalam (30/10/2014) baru sampai barangnya.. mula2 fikir takkan dapat sabun ni.. yelah sebab jauh di sana.. Singapore kot.. mungkin hilang di perjalanan ke mana tau kan.. so, teman abaikan aje.. tengok2 semalam sampai plak sabun ni.. heee.. rasa nak try tapi risau plak sebab muka tengah berjerawat ni.. maybe teman simpan dulu, nanti kalau muka dah tak imun dengan sabun yang sekarang ni (Al-Razi) teman try la yang ni.. hehehehehe.. So, tak dapat nak bua review buat masa ni yea.. dah guna nanti baru teman up entri review nya.. tQ.. =)

Related Posts

1 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2