Nuff

14 Oktober 2014

PACKAGING BARU KOTAK KRIM HERBA KEMBOJA

 
Haa.. sebelum ni teman pernah buat review tentang produk ni kan.. haa.. produk apa? produk inilah.. Krim Herba Kemboja yang sangat memuaskan hati teman memakainya.. dulu masa teman beli takde kotak lagi.. tapi sekarang dah ada kotaknya.. sangat cantik.. pink gituu.. heee.. teman tak sempat lagi nak membeli stock seterusnya sebab stock lama ada lagi.. sekarang dah BOTOL KETIGA teman guna.. he2.. sangat2 puas hati.. jerawat batu pun takut nak tumbuh dah sekarang ni.. 
Ok lah.. teman dah buat review pasal Krim herba Kemboja sebelum ni, so, kali ni teman share aje cerita tentang Krim ini dari owner produk ini sendiri dan testimoni dari pengguna-pengguna lain untuk korang tengok.. hehehehe.. kalau nak baca Review jujur dari teman gak, boleh klik link ini :

Bismillahirrahmanirrahim… Baiklah di sini saya nak cerita sikit pasal rahsia kecantikan wanita-wanita Kemboja. Ditakdirkan oleh Allah swt pada satu hari saya kenal satu keluarga yang berasal dari Kemboja. Mereka sudah lama menetap di Malaysia dengan melakukan bermacam-macam perniagaan termasuk menjual pakaian.

Selepas melihat gelagat wanita-wanita mereka. Lalu terlintas dihati, cantik sungguh wanita-wanita mereka walaupun sudah berumur.

Tanpa segan silu saya terus bertaya “Kenapa kulit muka makcik-makcik Kemboja ini cantik-cantik yer?” salah seorang makcik ketawa dan menjawab “Sebab orang Kemboja suka amalkan memakan herba. Jika nak kulit cantik kena makan herba asli, jika sakit pun amalkan makan herba.. insya Allah sihat dan cantik”.


Lalu ia terangkan lagi “Jika nak kulit muka nampak cantik, halus, putih dan bercahaya pun kena pakai krim muka herba”. Dengan murah hati dia beri pada saya satu krim muka herba yang diproses sendiri untuk kegunaan sendiri. Hanya di dalam bekas yang agak “simple” kelihatan seperti bekas ubat kudis yang kita boleh dapat di hospital.

Lalu ia terangkan lagi “Jika nak kulit muka nampak cantik, halus, putih dan bercahaya pun kena pakai krim muka herba”. Dengan murah hati dia beri pada saya satu krim muka herba yang diproses sendiri untuk kegunaan sendiri. Hanya di dalam bekas yang agak “simple” kelihatan seperti bekas ubat kudis yang kita boleh dapat di hospital.

Rupa Krim Kemboja yang mempunyai bahan campuran 100% daripada ramuan herba semula jadi. Seperti Beras, Pegaga, Manjakani, dan juga bahan-bahan akar kayu herba yang lain
Berat 10g. Dlm 3 hari sudah dapat rasa perubahannya.
Cara penggunaan sangat mudah! Hanya sapu di muka setiap malam sebelum tidur.
Packaging baru Krim Herba Kemboja (KHK) yang lebih kemas dan ekslusif





antara testimoni terawal pengguna 


So, kalau ada sahabat-sahabat yang mempunyai masalah kulit muka, tetapi masih tidak terjumpa mana-mana krim muka yang sesuai. Bolehlah cuba Krim dari Kemboja yang sangat mujarab ini. 

Boleh hubungi Pn. Sulaihah sekarang di talian 011-15732984 untuk mendapatkannya… 

Related Posts

5 ulasan:

  1. Salams TB, baca review krim kemboja:)

    BalasPadam
  2. salam singgah..first time dengar krim kemboja.

    BalasPadam
  3. 1st time dgr nama ni.. Tp kndungan tu ada manjakani, pegag tmmmg semua tau sgt baik kan

    BalasPadam
  4. Lelaki boleh pakai ka? Nk satu....

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

GA New

Innity Mobile

nuffy2

BV2019 - 2