20 Januari 2015

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Klik  BANNER Untuk Join!
Hee.. disebabkan udah dijemput.. teman pun dengan rela hati join Giveaway ni.. tengok banner pun menarik perhatian tu.. huhu.. tajuk Goveaway pun.. fuh.. menarik.. Ok.. teman join yea.. Papaglamz.. jom kome, kita serbu n join ramai2...





Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 




Reactions:

16 ulasan:

  1. Assalam..salam perkenalan, balas kunjungan tengku butang,, :) semoga berjaya !

    BalasPadam
  2. as'salam..gud luck juga ye ^_^

    BalasPadam
  3. semoga berjaya puan tengkubutang Meow

    BalasPadam
  4. Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
    semoga berjaya

    BalasPadam
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  6. Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

    BalasPadam
  7. Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
    Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    BalasPadam
  8. tahun ini tak de lagi ke....hihihihi..saja ronda-ronda blog ini...sbbb..cantik..seronok nak baca

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥