Nuff

02 Mac 2015

Even Then | Video dan Lirik | Lagu Untuk Butang

China Princess and Marshall Mallow | from Legends of Oz Dorothy’s Return
Nak tuju lagu ni kat Butang boleh tak?? hemm.. Actually Start  tengok cerita yang pada mulanya bagi teman kartunnya biasa biasa aje, dan lansung tak best bagi teman.. tapi tiba tang part China Princess dan Marshall Mallow ni, teman tertarik nak tengok sampai habis.. 

Ok, mungkin bagi korang yang dha tengok cerita ni, macam tak best je kan.. tapi bagi teman, apa yang teman suka ialah satu lagu dari filem kartun ini, iaitu "Even Then" yang sangat memikat hati teman, dan boleh pulak berasa pilu bila dengar lagu ini semasa saat jalan ceritanya juga sedih.. 
Dimana China Princess iaitu Puteri yang diperbuat dari seramik/kaca retak dan pecah kerana terhempas semasa dalam perjalananan mereka.. Marshall Mallow yang sememangnya telah jatuh cinta dengan Princess China berasa begitu sedih kerana tidak dapat melindungi Princess China.. dan ketika Marshall Mallow mengumpul serpihan badan Princess China sambil menyanyikan lagu Even Then ini.. tiba-tiba lak rasa nak menangis.. kerana lirik lagu ini lah yang menyentuh hati sangat.. try la tengok video ni.. lagu Even Then ini adalah salah satu lagu favourite from Legends of Oz Dorothy’s Return

"Even Then"
"Even Then" by Lea Michele, Megan Hilty & Hugh Dancy

[Marshall Mallow:]
Never told you,
But I meant to
Before I could begin.
Even then,
I loved you even then.
See my heart is
Scared of places,
That it's never been.
But even then,
I loved you even then.
If my voice should
Start to tremble,
If I am shaking.
I love you now,
Like I loved you even then.

[Dorothy:]
Even if it's uphill now, even when I can't say how.
[Marshall Mallow:]
See my heart is scared of places that it’s never been.

[Dorothy:]
Even when

[Dorothy and Marshall Mallow:]
My heart won't stop pounding.
Even then. [2x]

[Dorothy:]
I'll keep on even then.

[Marshall Mallow:]
I loved you even then.

[Dorothy and Marshall Mallow:]
Even if
It’s uphill now,
Even when, there no words how.
When my heart pounds this loud,
Even then.

[China Princess:]
If I left you,
I never meant to,
And I won't pretend.
Even then,
I loved you even then.

[China Princess and Marshall Mallow:]
If I just knew
How to show you,
Let me try again.
I love you even now,
Like I loved you even then.
Even then. [2x]



Note : I really don't like the animation but i  love the song though!


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page

Related Posts

5 ulasan:

  1. owh tak pernah tengok lagi cerita ni.terus google cari nak tengok.hehe

    BalasPadam
  2. wuhuu sedap lagu nih.. lirik dia pun menarik :D

    tak pernah g tgok cerita nih TT^TT
    nanti nak tgok hehehe..

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New