Innity 1

Nuff

13 Julai 2015

PENGALAMAN PERTAMA HAPPY SHOPPING DI NILE.COM.MY


Klik pada gambar kalau nak order backpack ni jugak.. 
Pengalaman order barang dengan Nile.com , pantas dan cepat.. teman order hari ni, esoknya dah sampai.. siap kurier tu call tanya ada kat umah ke, teman masa tu post barang customer kat post office.. terkejut bila org tu kata dia nak datang post office hantar barang tu.. baiknyaaa.. pastu masa jumpa nak cod barang tu, tengok dia bawak moto, sikit punya penuh barang kat motor dia.. nampak la ada box macam pizza punya delivery tu bertulis 24 hours.. huh.. memang terbaekla.. kurier person yang boleh mood ok lagi walaupun motor dah macam anai jual kacang aje teman tengok.. dan paling puas hati.. 24hours kot barang sampai.. memang terkejut sangat.. sebab teman bajet dua hari la paling awal.. tapi dah dapat seawal macam ni.. memang terbaek la kan.. Ok lah.. barang yang teman order hari tu ialah backpack ni haaa.. heeee.. kaler oren sudah semestinya kann.. 

Klik SINI untuk lihat promosi (bergantung pada stock)

Jom singgah 
Nile.Com.My


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


JOM CANTIK & KURUS DENGAN 
PANACEA BEAUTY

Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )
Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 


Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Seorang yang sukakan kucing, seoarang yang cerewet tetapi akan bersyukur dengan apa yang dimiliki.. seorang yang akan berusaha mendapatkan apa yang diidamkan. dengan titik peluh sendiri..seorang yang tak suka dicabar.. pantang dicabar

Related Posts

2 ulasan:

  1. wah..murahnya bagpack tu. yong pun ada pengalaman shopping dgn nile. mmg cpt antar :)

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

Innity Mobile