Nuff

25 Julai 2015

Resepi Daging Burger Homemade Yang Sedap & Tanpa Pengawet!




Resepi Daging Burger Homemade. Yang Sedap & Tanpa Pengawet! 
Ehehe! Nak diet? tapi nak makan burger yang dah siap jual dalam paket tu macam tak sesuai lak di ulang2 ulang makan kan.. dah la ada pengawet.. kang ingat nak diet terus jadi lain plak kan.. eloklah stop je lah diet kalau rupa tu.. haaa.. 

Tetapi bila teman terjumpa Resepi Daging Burger Homemade dekat wall fb awek lawa dan comey iaitu  Zaza Iman ni.. terus teruja nak try resepi ni haaa.. perghhh.. terliur beb.. Ok.. Nanti nak buat! Eh! lupa lak.. ni resepi dari Sue Rahida ..tumpang tepek sini resepi yea.. nanti teman dah buat teman share gambo yea.. hehehehe jom tengok Resepi Daging Burger Homemade. Yang Sedap & Tanpa Pengawet! lepas ni leh try.. bahan2 dah ada.. pemanggang ajaib pun ado...


 



Resepi Daging Burger Homemade Yang Sedap & 
Tanpa Pengawet! 

Bahan-Bahan
1. Isi ayam, 
2. Telur 2 biji,
3. Bawang merah seulas yg besar,
4. Bawang putih 2 ulas,
5. Sedikit garam,
6. Serbuk kari,
7. Serbuk cili,
8. Cili padi dlm 3 
9. Serbuk blackpaper
10. Daun kunyit/ daun bawang. (tak letak pun takpe) Potong halus.

Cara2.
Masukkan kesemua bahan dalam blander kcuali daun kunyit@daun bawang tad. Blend hingga hzncur. kemudian masukkan daun kunyit yang telah di hiris halus tadi dlm adunan.kacau sebati. Then boleh bakar. Siap

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JOM CANTIK & KURUS DENGAN 

PANACEA BEAUTY


Sape nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL )

Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, 
PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) 
Please visit WHOHAA to join member . (join member for free ) 

Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? 
Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 

Nak tebus barang FREE??? 
Jom join dan tebus hadiah.. Daftar free, kumpul point mudah sangatttt.. Cepatt.. 
KLIK

klik LIKE sini yea.. tQ --> Tengkubutang Page



Related Posts

2 ulasan:

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥

nuffy2

adseng

Innity Mobile

GA New