14 September 2015

PENGUMUMAN PEMENANG GIVEAWAY BIRTHDAY MUM & SISTER | TENGKUBUTANG

Hai.. Assalammualaikum.. Hari ni 7/9/2015 kan? hehehe.. ok lah.. seperti yang dijanjikan.. hari ni teman nak umumkan pemenang Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang 

Selepas dikira, Ada 58 peserta yang join, terima kasih buat yang join ni yea.. tQ.. Buat Sponsor gak.. tq.. Ok lah.. Seperti biasa pemilihan Pemenang menggunakan khidmat Random.org .. Tahniah kepada yang menang.. . jom tengok sape yang bertuah tu.. =)

Opsssssssssssss!! nanti dulu!! 

sebelum tu nak pesan sikit.. heeee.. Bagi yang menang tu, hope sudi2kanlah buat entri penghargaan buat blogger yang sponsor hadiah yang korang menangi tu yea.. tak rugi pun, kalau nama blog sponsor tercatat dalam entri korang pun lagi ok sebab membantu juga carian enjin Google untuk beri trafik ke blog korang..

Siapakah yang bertuah itu?? 
Jom kita tengokkkk!! Tahniah yea!

No. 25
Tuntut Hadiah Pada : Nur Fariza
wang tunai rm50 x 1 Pemenang
Instagram :farprettybylh
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 47
Tuntut Hadiah pada : Fara Hanim
Babies Blink Coffee rm50 (harga pasaran) x 1 Pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No.23
No. 44
No. 45
No. 42
No. 13
Tuntut Hadiah Pada : Emma Diana
Tudung Bawal Satin Yuhanis , random colour x 5 pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No.37
Tuntut Hadiah Pada : Reen Reena
Barangan Kraftangan Dari Sarawak x 1 Pemenang
Instagram : mreenadotcom
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(gambar hiasan)
No.5
Tuntut Hadiah Pada : Zaza Iman
Blouse x 1 Pemenang
Like Page : Zaza Zehra
Instagram : https://instagram.com/zazazehraa/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No. 21
No. 24
Tuntut Hadiah Pada : Ina Ainaa
Topup RM10 X 2 Pemenang
Follow blog : www.inaainaa.com
follow twitter : www.twitter.com/_inaainaa
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 30
Tuntut Hadiah Pada :Engku Muzahadin
Novel Bertajuk Sandal Bunga-Bunga X 1 Pemenang
Fanpage : Nakhoda Nurani
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 55
Tuntut Hadiah Pada: Nursyazwani Masduki
Celebritylass + hadiah misteri x 1 Pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No. 51
Tuntut Hadiah Pada : Nur Alja
Cash RM20 x 1 Pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No.56
Tuntut Hadiah Pada :Ayuni Rafilah
Shawl x 1 pemenang
Arm Warmers x 2 pemenang
Instagram : Ayuni Rafilah
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No.11
No. 20
Tuntut Hadiah Pada:Ayuni Rafilah
Arm Warmers x 2 pemenang
Instagram : Ayuni Rafilah
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No.2
Tuntut Hadiah Pada : Mawar Biru
Topup rm20 x 1 pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No.46
Tuntut Hadiah Pada : Iskandar Daughter
Top up rm10 x 1 pemenang
like page : Your Beauty Home
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 18
Tuntut Hadiah Pada: NurHidayah Zakaria
Topup rm10x1 pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No. 17
Tuntut Hadiah Pada : Rosila Wati
Ubat Gigi Marine Essence x 1 Pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No.7
No. 29
No. 49
Tuntut Hadiah Pada : Kakyong Onexox
Topup RM10 x 3 pemenang
Page : K'Z DStore.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 14
Tuntut Hadiah Pada
 : Syamimi Saad
Cash rm10x1 pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No.39
Tuntut Hadiah Pada : Yaya Natsumi
Cash rm10 x 1 Pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 4
Tuntut Hadiah Pada : Shiqin Sunshine
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No.16
Tuntut Hadiah PadaFadzi Razak
Cash rm10 x 1 pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No.35
Tuntut Hadiah Pada : Wan Syahirah
Topup rm10 x 1 Pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 36
No. 54
Tuntut Hadiah Pada : Rafzan Tomomi
Topup RM10 X 2 Pemenang
Follow blog : www.rafzantomomi.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 27
Tuntut Hadiah Pada : Linda Lyn
Topup RM10 X 1 Pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 52
Tuntut Hadiah Pada : Embun Eiza
Bawal Diamond (Random Color)
Like Page : Embun Beauty House
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 9
Tuntut Hadiah Pada : Ruqaiyah Amanina
Cash RM10 x 1 pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No.28
Tuntut Hadiah Pada : Nadia Johari
Cash RM10 x 1 Pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 32
Tuntut Hadiah Pada : Nadia Johari
Beg Makeup x 1 pemenang
Instagram : http://www.instagram.com/nadiasamjohari
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 22
Tuntut Hadiah Pada : Alyani Matshah
Topup RM10 x 1 Pemenang
Follow : google plus Alyani Matshah
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No. 57
Tuntut Hadiah Pada : ﺍﺴﺭﻮ ﺍﻟﺣﺮﻓﻦ (ejulz)
Topup RM10 x 1 Pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No. 1
Tuntut Hadiah Pada : Farra SweetHome
Ladies Jacket  x 1 Pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 10
No. 53
Tuntut Hadiah Pada : Chinta ARtie
Cash RM10 x 2 Pemenang
Instagram : https://instagram.com/ahkakgojes/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 38
Tuntut Hadiah Pada : Siti Munirah
Customized Tote Bag x 1 Pemenang
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
No. 33
Tuntut Hadiah Pada : Nik Nur Ainie Zulaikha
Cash rm 10 x 1 Pemenang
Follow Instagram : https://instagram.com/ainizulaikha/ dan 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FORMAT/CARA TUNTUT HADIAH 
( CEWAHHHH.. UNTUK MENYENANGKAN KOME JUGAK!)

Buat yang menang tu teman ucapkan tahniah.. tapi bagi yang tak menang tu, jangan kecik hati or merajuk hati yea.. teman dah seadil2nya pilih pemenang menggunakan Random.Org tu.. takde tipu2 or pilih kasih yea.. semua ni bergantung pada rezeki yang beno nya.. hee.. apa2 pun try lagi yea.. mana tahu akan datang rezeki korang lak.. haaaa.. Aminnn.. 

Nak ucap tQ jugak buat para SPONSOR yang sudi sponsor hadiah untuk GA teman ni, maaf sangat2 sebab tak dapat penyertaan yang ramei (58 orang sahaja).. maybe terlebih sangat kot syaratnya.. lepas ni akan had kan sponsor mungkin.

ok, kepada yang menang HADIAH BARANGAN sila TUNTUT HADIAH DARI ----> sponsor yang korang menang hadiah tu yea dengan menyatakan :
Hai.. Assalammualaikum, saya adalah salah seorang pemenang Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang, dan saya menang hadiah yang di sponsor oleh awak.. disini saya sertakan Butir2 maklumat untuk urusan Hadiah.. terima kasih.. =)
Nama : 
Alamat :
No.Tel :
Hadiah yang dimenangi :
Pemenang No. 
Entri Pengumuman Pemenang GA :
Entri Penyertaan :

Kepada yang menang HADIAH TOPUP sila TUNTUT HADIAH DARI ----> sponsor yang korang menang hadiah tu yea dengan menyatakan :
Hai.. Assalammualaikum, saya adalah salah seorang pemenang Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang, dan saya menang hadiah yang di sponsor oleh awak.. disini saya sertakan Butir2 maklumat untuk urusan Hadiah.. terima kasih.. =)
Nama : 
No. Tel/HP :

Plan : MAXIS/CELCOM/DIGI/

Hadiah yang dimenangi :

Pemenang No. 

Entri Pengumuman Pemenang GA :

Entri Penyertaan :


PARA PEMENANG DIBERI TEMPOH SELAMA SEMINGGU (7/9/2015 -14/9/2015) UNTUK TUNTUT HADIAH DARI PARA SPONSOR.. KALAU LAMBAT TUNTUT, TERPULANG KEPADA BUDI BICARA SPONSOR ITU SENDIRI.. PANDAI2LAH KAUTIM YEA.. HEEE..

Opsss!!! Nak pesan sekali lagi ni.. Jangan lupa yea.. buat entri penghargaan buat Sponsor hadiah yang korang menang tu.. teman dah sediakan link2 diorang kat atas ni.. just copy aje n paste dekat entri.. 
Reactions:

21 ulasan:

  1. ya Allah tak sangka tersenarai sbg pemenang jg..
    peserta no 5 dtg lapor diri..
    Thanx ye tenku dan sponsors :)

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, terima kasih buat semua sponsor. terbaikk.
    hehehehe.
    No. 20 lapor diri :)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah, tahniah semuaaaa~

    dpt topap pun oke gak, memg gunakannya zaman skrg, hehe~

    tahniah semuaaaa

    BalasPadam
  4. alhamdulillah menang :') terima kasih penganjur ga hihi

    BalasPadam
  5. Alhamdulilah..thanks..
    and thanks kat sponser hadiah saya tu http://www.miszrockers.blogspot.com
    ^_^

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada penganjur, penaja dan pemenang pastinya...
    Berikut adalah entri penghargaan buat semua... http://yangbaik.blogspot.my/2015/09/pemenang-giveaway-birthday-mum-sister.html

    BalasPadam
  7. Tahniah kepada semua pemenang ;) wahhh seronoknye....saya tak menang..tapi saya gumbira bagi pihak pemenang ;) Tahniah skali lagiiii

    BalasPadam
  8. alhamdulillah > http://jmbelog.blogspot.my/2015/09/jm-pemenang-giveaway-birthday-mum.html

    BalasPadam
  9. Masih menanti pemenang lapor diri !! :)

    BalasPadam
  10. Tahniah semua pemenang. Tahniah juga kepada penganjur Tengku Butang yang sangat efisyen dalam menjalankan giveaway ini. Sangat proper dan teratur. Semoga akan ada lagi giveaway akan datang dan tahniah sekali lagi. :)

    BalasPadam
  11. tahniah kepada semua pemenang..jeles tau..;)

    BalasPadam
  12. wahhhh tahniah kepada pemenang....rugi tak join giveaway tengkubutang...

    Next time kalau ada lagi jangan lupa invite kami untuk jadi salah seorg sponsor yer...hehehe

    BalasPadam
  13. Are you looking to earn cash from your websites or blogs by popunder ads?
    If so, have you ever consider using Clickadu?

    BalasPadam

٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥
adik2, kakak2, abg2, ibu2, bapak2, pakcik2, dato2, tan sri2, maceh sebab sudi singgah n follow, meh lea komen sekali yea.. u olz mmg da gajus eh silap da gojes in da world lah! thanxxxx.. muah3 100000000000X buat u olz...!
٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ ٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•.·٠•●♥